Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Bratrolnika problemy finansowe przez kare za przekroczenie kwoty mlecznej i tragicznej ceny mleka muszę któregoś sprzedać a najchętniej sprzedalbym Majora :( zostanie jak na razie MF 565. Jak tak dalej będzie to gospodarstwa same się pozamykaja a jest co raz to gorzej.

można wiedzieć dlaczego chciałbyś najbardziej sprzedać majora czyżby były jakieś większe problemy czy coś w tym stylu . A i tak z ciekawości znalazłeś usterki w mf z tym podnosnikiem ?
Opublikowano

Sprzedajesz najlepszy ciagnik na świecie ale widze ze cena też jest najwyższa na świecie za najlepszy traktor :lol:

Co można pozartowac to można ale sytuacja na wioskach rzeczywiscie jest nie ciekawa i u mleczarzy i u trzodarzy i tych co uprawiaja zboże i kukurydze jedynie warzywa i bydło opasowe ale po zainteresowaniu nawet na forum tą hodowla to chyba i cena bydła spadnie

Nie wiem o co Ci chodzi z tą ceną. Cena jest adekwatna do stanu. Tu masz ciągnik zarejestrowany na ładnej oponie z obciaznikami, po wymianach oleju i filtrów. Przede wszystkim gdzie napisałem że jest ach i och? Patrzyles na olx jak one stoją? Cena też nie jest ostateczna. Wolę taką renault niż zetora.

Co do bydła opasowego to za dobry rok cena będzie też krytyczna bo z kim by nie gadać to nastawia się na miesne.

Co do Majora kredyt trzeba płacić to jedna kwestia i przeraża mnie ten plastik. Jak na razie awarii oprócz przycisków w kabinie nie było od serwisów gwarancyjnych.

A wracając do gospodarstw. Kilka już się z mojej okolicy zamknęła. Niestety nie idzie to wszystko w dobrym kierunku.

Opublikowano

Niektórzy to powinni wziąśc duży rozpęd i tyrknąc głową w ściane .....

Dac tyle kasy za ciągnik którego konstrukcja to lata 60'te ....

<p>http://allegro.pl/pr...5917943578.html<br />

<br />

Macie jakieś doświadczenia z tym prostownikiem chcę używać go głównie do ciągników i jak w nim rozruch?</p>

Mam taki, w zupełności wystarcza jak na gosp.
Opublikowano

wydajność tej dmuchawy jest faktyczna. 10 ton w przeciągu 20 min do silosa 140 ton. Sprawdzone, posiadam od 4 lat. Też na początku nie wierzyłem. 

tam są 2 turbiny?? da radę zrobić jakieś zdjęcia ?

Opublikowano

e tam 577 tysi vento natłukło 690 z czego ok 390 na gazie i w dodatku na wsi ;)

polówka już poszła.....jednak mam rękę :D

W galerii się chwalą przebiegiem 180 tyś samochodem od nowości  w jednych rękach i to z podkreśleniem "ciężka eksploatacja" ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v