Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Polak potrafi :lol: Więcej by wrzucił ale zapewne tur wyżej nie podnosił

Zapomniał dodać, że pojemność lawety zależy od wysokości unoszenia ładowacza  :D Jakby miał teleskopówkę wrzuciłby drugie tyle :ph34r:

Edytowane przez AndrzejMikulewicz
Opublikowano

Dla tych co w ogłoszeniach podają cenę netto powinna być osobna czarna lista. Ile jest takich, którzy w ogóle nie podają, że netto, dowiadujesz sie dopiero przez telefon albo na miejscu, typowy naciągacz

Opublikowano

W Polsce rolnicy w większości to zacofani użytkownicy ursusów , zetor to już rarytas a zachodniego strach do ręki brać... To samo działo się na rynku aut w połowie lat 90-tych - roczna skoda felicja kosztowała więcej niż nowa bo na nową trzeba było czekać, lepsza od poloneza następczyni favoritki, przedni napęd, trochę komfortu... Teraz ludzie nabrali rozumu i nikt tego gówna nie chce a jak już to za cenę golfa mk2, to samo będzie z ciągnikami

Opublikowano

A na razie Zetor górą . Zacofany użytkownik Ursusa pozdrawia .

Opublikowano

A jaka jest różnica między starym Ursusem a starym Zetorem? Zetor jedynie miał na tyle oleju w głowie, żeby nie iść dalej w 4011, tylko budowali modele 52xx i 7xxxx, w przeciwieństwie do Ursusa który wolał zalewać rynek bylejakością typu 360

Opublikowano

A jaka jest różnica między starym Ursusem a starym Zetorem? Zetor jedynie miał na tyle oleju w głowie, żeby nie iść dalej w 4011, tylko budowali modele 52xx i 7xxxx, w przeciwieństwie do Ursusa który wolał zalewać rynek bylejakością typu 360

I to jest sensowna odpowiedź!!!!

Opublikowano

Dajcie już spokój z tymi dyskusjami co lepsze co gorsze, ursus, zetor i tak w kółko.

Opublikowano

Tak, ale jakby nie patrzec to tak samo jak ursus juz ponad 40-sto letnia konstrukcja .....

Nigdy nie twierdziłem że jest inaczej. Ursus czy Zetor - w środku siedzi to samo. A czy warto za trochę tapicerki dopłacać czasem i kilkanaście tyś., niech każdy sam sobie rozważy, tu żadna dyskusja nie pomoże

Opublikowano

A na razie Zetor górą . Zacofany użytkownik Ursusa pozdrawia .

po dwudziestu latach pracy ursusem będziesz przygłuchy  i dopiero wtedy docenisz ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v