Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Farmtrac to jakiś zagraniczny import, bo tłumaczenie kiepski

a przyczepa, to znajomy tez tak miał, tyle że koła jednakowe, ale oś miał centa wyżej i jak na pusto to jechał na dwóch kołach, a jak naładował to jechał na czterech, tyle że mniejsza przyczepa i sam ją przerabiał

Opublikowano

Farmtrac to jakiś zagraniczny import, bo tłumaczenie kiepski

a przyczepa, to znajomy tez tak miał, tyle że koła jednakowe, ale oś miał centa wyżej i jak na pusto to jechał na dwóch kołach, a jak naładował to jechał na czterech, tyle że mniejsza przyczepa i sam ją przerabiał

To chyba miał osie na sztywno, tutaj przecież widać że osie na wahadle.

Opublikowano

Przemol może ktoś i tanio kupił ale trzeba sporo nakladu w niego włożyć nawet na same opony

Opublikowano

Po oponach widać, że przebieg nie aktualny. Tylnie opony powinny wytrzymać te 7-8tys h nawet przy sporym udziale w transporcie czy utwardzonym placu.

nie zgadzam się. 

Miałem zetora proxime 8441 z 2008 nówke i przy 3300 mth miał około 60% bieżnika. a robił w polu.

Jeżeli cały czas pracy jeździł po utwardzonym i często skręcane było w miejscu to przy 2-3 tys mth już opon z rolniczym bieżnikiem by nie było. 

Opublikowano

nie zgadzam się. 

Miałem zetora proxime 8441 z 2008 nówke i przy 3300 mth miał około 60% bieżnika. a robił w polu.

Jeżeli cały czas pracy jeździł po utwardzonym i często skręcane było w miejscu to przy 2-3 tys mth już opon z rolniczym bieżnikiem by nie było. 

Tylko jakie opony masz w zetorze ? Mitasy ? Na tym są continental-ki i prawie nie ma bieżnika. 

Opublikowano

U mnie w Renówce są opony niby oryginalne bo jeszcze ze znaczkami Renault. Przebieg jak by tak patrzeć oryginalny bo wszędzie są oryginalne plomby, nakręcone ma 9000mth. Jak go kupiłem to handlarzowi zdarłem go prosto z lawety to nawet nie miał kiedy mu przykręcić licznika ale może jednak opony były zdjęte i leżały a pracował na innych a te zostały założone do sprzedaży. Ja jednak uważam że przebieg w tym Samie nie jest oryginał. 

Opublikowano

Według opon to z 5-7  tyś, pewnie licznik stoi, lub opony zmienione.

W NH mam 1800 godzin z  czego połowa na cienkich kołach i przednie opony zjechane z 1 cm, a opony Telebborg,. czyli najlepsza firma.

Opublikowano

Ten same niestety ale wygląda na bardzo zniszczonego... Obstawiam ok. 10 tys mth... Albo nikt go nie szanował... 

Opublikowano

Moim zdaniem przebieg bardzo nieaktualny, tak jak by pracował tylko 0,5h dziennie, poza tym kto sprzedaje prawie nie eksploatowaną maszynę (jeśli faktycznie była nie używana) czemu zaprzecza stan faktyczny, opony, blacharka, konsola boczna, siedzenie (podobno zniszczone) dziwna sprawa

Opublikowano

Panowie ile można zapłacić za Zetora 10540 +TUR(sterowany dżojstikiem)  z 1999r koło 8000mth, z nową skrzynią i pompą hydrauliczną. Ciągnik od 8 lat u jednego właściciela i pracował tylko przy zwożeniu balotów(około 4 tyś rocznie) i opryskach. Opony przód nowe(założone w maju koło 95% bieżnika) tylne koło 85%. Ciągnik bardzo zadbany, wszystkie oleje i naprawy robinie na bieżąco. Silnik od nowości jeszcze nie rozkręcany, w skrzyni wszystko nowe i oryginalne(potwierdzone fakturami). Do tura jest duża szufla, widły do balotów oraz duży krokodyl do gnoju. Do wymiany jest lewy błotnik oraz brakuje szyby w lewych drzwiach :)

Opublikowano

Czytaliście opis. Ciągnik chyba pracował w KGHM czyli kopalni. Myślicie, że pracownicy dbają o sprzęt. Jakby jeden z drugim musiał na niego pracować jak rolnik to poszanowałby maszynę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v