Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie  chodzi o rame  , tylko    zawieszenie  tzn  te  poduszki ,  taśmę,  sprzęgiełko .

inna  sprawa że  jak  ktoś  wozi suchy obornik  ,  to  mozna ładować  , ale  jak  az  cieknie  , to  bez  szans 

Opublikowano

Mój wujek ma taki odkąd pamiętam tylko na resorach i podwójnych łańcuchach i wozi obornik, zboża i kiszonkę na wysokość 3 burt ( oryginalne nadstawki ). To "sztywne" zawieszenie ponoć podczas przejeżdżania przez miedzę to potrafiły ramy pękać.

Opublikowano

Cheesburger dziecko, po raz setny pytasz o ten sam plug. Ogolnie twoje (umyslnie napisane z malej litery) posty w tym temacie to ogolny smietnik i spam. Przegladam ten temat regularnie i zadajesz setki bezsensownych pytan o nic, od ciagnika poczawszy. Tata wie ze masz zamiar cos kupic czy czekasz na wyplate kieszonkowego i sam sie szarpniesz na plug? ;))) Malo sie tu wypowiadam, ale juz nie moglem wytrzymac ;) Widze twoj post to odruchowo scroll leci mi dalej w dol.

Opublikowano

Popieram kolegę wyżej... Są od tego inne tematy żeby pytać o pługi i inne rzeczy a nie w temacie znaleziono na allegro... Ile można? Któraś strona z rzędu i setne pytanie o pług... Cheesburger kup w najlepszym stanie i tyle... 

Opublikowano

Mam taki pług o szer. 44 cm na skibę , waży ok 700 kg , sprężyny ma co widać na zdjęciach w tej rurze co mocuje się korpus i tam dokręca sie jaki naciąg. Mocy trzeba MTZ 82 KM z przodkiem ma co robić na 3 i 4 klasie po równym terenie choć daje radę ale jak glina i sucho to nie orka tym ciągnikiem. Nie wiem ile ten bierze na skibę. Jest to pług czeski produkowany w fabryce zetora i nie jest z plasteliny na pewno, dość dobrze orze choć to nie overum który miałem wcześniej w jakości orki ale dobrze kryje z tymi ścinaczami.

Opublikowano

Cheesburger dziecko, po raz setny pytasz o ten sam plug. Ogolnie twoje (umyslnie napisane z malej litery) posty w tym temacie to ogolny smietnik i spam. Przegladam ten temat regularnie i zadajesz setki bezsensownych pytan o nic, od ciagnika poczawszy. Tata wie ze masz zamiar cos kupic czy czekasz na wyplate kieszonkowego i sam sie szarpniesz na plug? ;))) Malo sie tu wypowiadam, ale juz nie moglem wytrzymac ;) Widze twoj post to odruchowo scroll leci mi dalej w dol.

Nie no powaznie - długo nad tym myslałes? Myslalem ze forum jest po to by pisac posty ale widocznie jestem w błędzie. A z tym dziecko.... pewnie jestem starszy od ciebie (umyslnie napisane z malej litery) ale w internetach kazdy gimb moze pisac co chce wiec mam cie w d.

Bez pozdrowień.

Opublikowano (edytowane)

Cheesburger a tak ciężko założyć nowy temat? Bo ja nie mogę tego skumać po co zaśmiecać temat "znalezione na allegro" i ciągnąć to przez pare stron są do tego odpowiednie działy przecież... o proszę: http://www.agrofoto.pl/forum/forum/70-p%C5%82ugi/

No ale wystarczy tylko chcieć... 

Edytowane przez Luke16
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v