Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jej to chyba brakuje 2 gwiazd? Takiej to kuhn chyba nie wypuściłby na rynek.

Opublikowano

Czy wiecie, gdzie można kupić w mazowieckim wapno węglanowo-magnezowe w ilościach mniejszych niż 26 ton? Potrzebowałbym dużo mniejszej ilości, około 5 ton ale nigdzie nie mogę znaleźć takiej oferty luzem. A w workach nie chce kupować, bo wychodzi wielokrotnie drożej, a już na pewno nie chcę granulatu. :)

Opublikowano (edytowane)

Witam prosiłbym o rade :) stoje przed wyborem kupna przyczepy i mam taki dylemat, otoz mam dwie przyczepy na oku i nie wiem ktora wybrac a do wyboru mam

D-45 wywrotke za 2800 do remontu kapitalnego a druga to D-46 sztywna stan bdb za 3700 tylko do przerobienia na wywrotke no i własnie nie wiem... o ile wiecej zboza by weszło na D-46 przy takich samych wysokosciach burt co w D-45?? tzn 50+30? :)

Edytowane przez matisz
Opublikowano

ta przyczepa którą mam na oku ma hamulce niesprawne brakuje węża przyłączeniowe, nie ma świateł kiper ponoć sprawny, tłok trochę zapocony ramy wyglądają na idealne brakuje sprężyna dyszla, nie ma papierów podłoga bez dziur ale pogieta na maksa, nie jest szczelna, nie ma koła zapasowego i tylnego zaczepu

Opublikowano

uglibugli nie pytaj się o takie ogłoszenia bo jest tu jeden taki użytkownik który zacznie cię uświadamiać, śmiać się z ciebie i pytać się ciebie ile masz lat ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v