Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy potrzebuję opinii o firmie Roberta Zmysłowskiego  bohaterów warszawy w Szczecinie. Ma ciekawe maszyny tylko potrzebuje zaliczki za ciągnik. Obawiam się czy nie oszustwo. Może jest ktoś ze Szczecina i zna tą firmę ?????

Opublikowano

Chodzi ci o takie coś ze gość np wystawia ciagnik ale nie ma go w kraju i ty wpłacasz zaliczke czesto 50% i jak ciagnik przyjedzie dopłacasz reszte i odbierasz jeśli tak a ta maszyna jest w okazyjnej cenie to na 99% oszustwo ale nie chce nikogo oskarzac

Opublikowano

Koledzy potrzebuję opinii o firmie Roberta Zmysłowskiego  bohaterów warszawy w Szczecinie. Ma ciekawe maszyny tylko potrzebuje zaliczki za ciągnik. Obawiam się czy nie oszustwo. Może jest ktoś ze Szczecina i zna tą firmę ?????

jak nie chcesz zostac kretynem to zastanow sie kto sprzedaje ciagnik za 1/3 wartosci i go nie sprowadza do polski w ciemno? jak juz sie zastanowisz i dojdziesz do jednego slusznego wniosku to nie bedziesz nawet patrzyl na takie ogloszenia,jak nadal bedzie sie zastanawial to niestety ale slowo kretyn to najdelikatniej ujete sformulowanie

Opublikowano

Bizon został u właściciela jeszcze przez zimę ze względu że brakło kasy i wiosną tamtego roku bizona zabrałem i wózek z chederem osobno pojechałem pieniądze na stół i wszystko w  porządku

jeśli dajesz pieniądze/zaliczkę to trzeba to udokumentować spisując pesel miejsce zamieszkania imię nazwisko nr telefonu podpis kupującego i sprzedającego

Opublikowano

@raff24 A'propos tego fahra. Mam takiego tyle że nawet na moim pisze "rubin" i na tabliczce nazwe modelu ma też "rubin" wybitą. Zdaje się to model bliźniaczy do coli z tym że lepiej go odpuścić. Części tylko na zamówienie i drogie jak by były ze złota. Za te kase lepiej kupić bizona.

Opublikowano

musisz miec przynajmniej 80 KM a tym dużo pognieciesz  - a na wąskich to opony bądą miały ciężko

ja mam na sprzedaż evrard 2200 l, 18m, koła 9,5x44 elektrozawory hydraulicznie rozkładany  cena do sprzedaży 7500 zł

jeszcze nie ma na olx w przyszłym tyg, transport kolegi ok 1,3 za km

Opublikowano

Według mnie to raczej nie warto, bo stan idealny to raczej nie jest, a pyzatym sprzęt od handlarza, a handlarz tanio nie sprzedaje.

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/gruber-unia-kos-2-10-CID757-IDaEt4w.html#8fb5aea4fb

Co sądzicie o tym gruberze ? widać że malowany i na pewno trochę hektarów zrobił przez 16 lat

Raczej nie był malowany, jesli był garażowany a teraz koleś dobrze go umył to moze tak wyglądać. Ja mam 7 letniego i również lakier wygląda bardzo dobrze. Musisz obczaic na żywo czy żadnych pęknieć nie ma. Ogólnie KOSy sa bardzo mocne i wytrzymałe, kosztują swoje ale napewno są lepsze niz inne rodzimej produkcji.

Opublikowano

Raczej nie był malowany, jesli był garażowany a teraz koleś dobrze go umył to moze tak wyglądać. Ja mam 7 letniego i również lakier wygląda bardzo dobrze. Musisz obczaic na żywo czy żadnych pęknieć nie ma. Ogólnie KOSy sa bardzo mocne i wytrzymałe, kosztują swoje ale napewno są lepsze niz inne rodzimej produkcji.

Byłem dzisiaj i koleś mówił że był malowany ale najważniejsze miał wyrwane trochę mocowanie tuz do ramy pospawane to i dodane te płaskowniki na dole dla wzmocnienia widać na ostatnim zdjęciu a tak ogólnie reszta dobra, opuścił 700 zł brać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v