Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tam 100 milionow pis -da ci wiecej-informacja dla dzieci i mlodziezy 100 mln  na dzisiejsze to 10 tys. moze temu to kaczynski wyladowal w szpitalu, przeciez razem w magdalence pil razem z walesa i kiszczakiem. potem byl ministrem w kancelarii  walesy. nocna zmiane `92 sluchalem z austriackiej perspektywy dzieki  wolnej europie i glosowi ameryki- bolek,zapalniczka i jeszcze jeden ktorego nie pamietam-mlody bylem i sie tym przejmowalem, dzisiaj mi przeszlo.

ale wrocmy do rzeczywistosci-nowy plan gospodarczy rzadu-bilion[az strach przeliczac na stare zlote] na rozwoj gospodarki-z daleka pachnie gierkiem-towarzysze ,pomozecie ??? sam mam mala  firme i marze tylko o jednym-zeby panstwo trzymalo sie od gospodarki jak najdalej.

Opublikowano

co tam 100 milionow pis -da ci wiecej-informacja dla dzieci i mlodziezy 100 mln  na dzisiejsze to 10 tys

a co tam druga Japonia albo druga Irlandia.Zrobiło tu się bardzo międzynardową  ja pisałem z perspektywy Niemiec inni Austri ,ktoś pisał że firme w Angli, Ktoś pisał o Holandi co nas tam rzuciło wakacje czy przysłowiowym ,,za chlebem,,

Opublikowano

Na Jarosława Kaczyńskiego nic się nie znajdzie. Bo on wtedy schowany gdzieś w piwnicy siedział. Pewnie mama nie puszczała.Nawet go nie internowali. A co do Wałęsy przecież od dawna było wiadomo, że miał epizod z sb. Nawet Wajda w filmie pokazał, że podpisywał. W sumie wolał bym z tych dwojga być na miejscu Wałęsy z epizodem z sb. Niż przesiedzieć gdzieś schowany jak Jarek. Gdy policy walczyli o wolność.

Opublikowano

Za jakieś pół roku wypłyną kwity z których wyniknie że to gen. Jaruzelski wysłał płk. Kuklińśkiego z planami operacyjnymi do amerykanów, tak w ogóle to CIA regulowała długi Kuklińskiego w Wietnamie.

I co wtedy?

Opublikowano (edytowane)

Za pół roku to będzie polska topiła się w muzułmańskich i cygańskich odmętach przez to w jakiej formie wypuścili ustawę 500 + .Średnia rodzina muzułmańska to 10 osób w tym 8 dzieci .Podobnie jest u cyganów bo średnia to 7 osób .Niech tylko wieści się rozejdą ze już wypłacają to cała ta patologia zjedzie się do polski bo nie musi się o nic martwić .Domy dostaną po opłacane ,ubezpieczenie opłacone a i bez pracy będzie za co dobrze żyć .Resztę w przypadku cyganów złodziejstwem się dorobi bo czasu dużo będzie gdyż nie trzeba będzie pracować .Chwała za to bohaterskiemu pislamowi (kukiełkom z teatrzyku guru) i wodzowi który jest słońcem narodu wielkiemu Jarosławowi :D Ciekawe co za wypociny wtedy wymyślą broniący tu tak zażarcie pislamowcy ? Pewnie wszystkiemu będą winni żydzi znowu :D

Edytowane przez akko
Opublikowano

Jarosław chce dobrze tylko diagnoza rzeczywistosci mu nawala.Jak sie nie ma żony, dzieci , wnuków to spędza sie za wiele czasu na mysleniu bez kontaktu z problemami dnia codziennego. Czy taka jednostka jest w stanie poprawnie zdiagnozować pragnienia i potrzeby podstawowej komórki społeczeństwa jakim jest rodzina.? Zreszta ilu jest starych kawalerów i starych panien które maja całkowicie równo pod sufitem? Większość to osoby dysfunkcyjne z defektami osobowościowo- emocjonalnymi.  

Opublikowano

siedzieli w piwnicy bo wcześniej zapier.. lili księżyc przecież i nie mogli się pokazywać za bardzo 

To wina Tuska i Kopaczowej że wtedy w tej piwnicy siedzieli :P .

Czytam ten temat od niedawna i widzę że jest tu kilku wyznawców PO-PSL sekty na usługach Merkelowej

Te 500 zł nie będzie dla uchodzców

Jeszcze więcej jest tu wyznawców PiSlamu na usługach Jarosława Nadętego, wspomaganego przez Ojdyra z Torunia . Jesteś jednym z nich ;) .

Opublikowano

Dla wszystkich sfrustrowanych albo zaangażowanych. Podobno to tekst Marka Aureliusza ale ciężko to stwierdzić bo ja z nim nie piłem.

Boże, użycz mi pogody ducha, 
Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić
Odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
    Pozwól mi co dzień żyć tylko jednym dniem,
    I czerpać radość chwili, która trwa.
    I w trudnych doświadczeniach losu ujrzeć drogę wiodącą do spokoju
    I przyjąć - jak Ty to czyniłeś - ten grzeszny świat takim,
    Jakim on naprawdę jest, a nie takim, jak ja chciałbym go widzieć.
    I ufać, że jeśli posłusznie poddam się Twojej woli,
    To wszystko będzie jak należy.
    Tak, bym w życiu osiągnął umiarkowane szczęście u Twego boku,

na wieki posiadł szczęśliwość nieskończoną.

Opublikowano (edytowane)

dddddddddddddddddd

BÓG HONOR OJCZYZNA . POLSKA WOLNA I NIEZAWISŁA

Portreciki to ja mogę zrobić sobie dowolne ale to nie zmieni obecnej rzeczywistości która tak wygląda np http://niezalezna.pl/76389-policja-w-redakcji-faktow-i-mitow-redaktor-naczelny-pisma-zatrzymany-przez-cbsp Po co policja wkroczyła do biura gazety i wyniosła  całą dokumentację ? Przecież oskarżają go o http://wiadomosci.onet.pl/lodz/sad-w-lodzi-redaktor-naczelny-faktow-i-mity-aresztowany-na-trzy-miesiace/ehyyy2 Co ma wspólnego z tym miejsce pracy ? Ja tu widzę stalinowskie metody rodem z KRLD  .Zero Ziobro rusza do akcji bo Kaczyński dostał wytyczne z Torunia .Za jakiś czas się okaże że to pomyłka i podatnicy zabulą milionowe odszkodowanie .Polska jako kraj staje się pod wodzą jedynie słusznej partii dyktaturą  niczym nie różniącą się od tej koreańskiej w tym przypadku .Zaczyna się prześladowanie ludzi inaczej myślących niż guru Kaczyński Edytowane przez akko
Opublikowano

Czekamy z niecierpliwością na powrót najlepszego premiera III RP, prezydenta UE, jego Ekscelencji Donalda Tuska. Miejmy nadzieję, że będzie miał siły aby naprawić nasz kraj.

comment_X0Ds3tpTGroTiZLJKEhfegQf4tegurnQ

Opublikowano

niestety nie mam 164 cm ale kiedys mialem chyba w podstawowce to bylo, jak jeszcze roslem te 20 w gore, ale odchodzicie od tematu.

czlowiek zwany prezydentem podpisal ustawe 500 +. za pozno zobaczylem i nie skocze juz do monopolowego zeby to uczcic, ciekawe czy al-jazerra to pokazala, w azji zachodniej i afryce pewnie bedzie duze zainteresowanie i przeliczanie ile to te 'PINCET' czy sie oplaci marznac za te drobne.

a najlepsze ze pokazali jak duda wpisuje haslo do komputera przy podpisywaniu ustawy- ja sie doczytale PREZES123, ciekawe jak inni internauci. :D  :D  :D

Opublikowano

Za pół roku to będzie polska topiła się w muzułmańskich i cygańskich odmętach przez to w jakiej formie wypuścili ustawę 500 + .Średnia rodzina muzułmańska to 10 osób w tym 8 dzieci .Podobnie jest u cyganów bo średnia to 7 osób .Niech tylko wieści się rozejdą ze już wypłacają to cała ta patologia zjedzie się do polski bo nie musi się o nic martwić .Domy dostaną po opłacane ,ubezpieczenie opłacone a i bez pracy będzie za co dobrze żyć .Resztę w przypadku cyganów złodziejstwem się dorobi bo czasu dużo będzie gdyż nie trzeba będzie pracować .Chwała za to bohaterskiemu pislamowi (kukiełkom z teatrzyku guru) i wodzowi który jest słońcem narodu wielkiemu Jarosławowi :D Ciekawe co za wypociny wtedy wymyślą broniący tu tak zażarcie pislamowcy ? Pewnie wszystkiemu będą winni żydzi znowu :D

Nie obawiaj się . Nikt o zdrowych zmyslach nie wpuści tu chołoty zaproszonej przez prominnentnych działaczy PO .

Po drugie ta chołota dostaje więcej w krajach specjalnej troski , niż polskie dzieci we własnej ojczyznie , stąd twoje obawy są przedwczesne.

Opublikowano

Czekamy z niecierpliwością na powrót najlepszego premiera III RP, prezydenta UE, jego Ekscelencji Donalda Tuska. Miejmy nadzieję, że będzie miał siły aby naprawić nasz kraj.

comment_X0Ds3tpTGroTiZLJKEhfegQf4tegurnQ

Trybunał stanu za działanie na szkode Polski

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v