-
Podobna zawartość
-
Przez PiotrekMTZ
W moim C-330 jest problem typu:jak naleje wode do chłodnicy i odpale ciągnik,w pewnym momęcie wyrzuca wode z chłodnicy.Myślałem że to uszczelka pod głowicą,ale niestety nie
Prosze o jakieś podpowiedzi
-
Przez domguralesku
Witam serdecznie.
Mój problem z moja 30 jest następujący prawdopodobnie została woda w bloku nie została spuszczona, jedynie z chłodnicy
Pytanie moje jest takie czy mimo tego ze nie było stanu wody blok mógł pęknąć?
tak myśląc na chłopski rozum nie powinien ponieważ woda podczas zamarzania i rozpierania bloku będzie rozprężać się tam gdzie ma lżej wiec nie wiem czy trafne jest moje rozmyślanie?
-
Przez bocecek087
witam
jak w temacie , jak uważacie jaka forma zakwaszacza jest lepsza?
i co stosujecie
-
Przez Agrar
Witam was Agrofowicze
Mam do was pytanie odnośnie w jakich miejscach najlepiej jest zrobić wykucia na wodę w dojarce ? ponieważ chce przenieść na początek dojarkę do innego pomieszczenia które aktualnie jest warsztatem a następnie po remoncie samej obory/przebudowy stanowisk w wzdłuż chce zamontować dojarkę rurociągową firmy euromilk na 4 aparaty dlatego potrzebne są mi informacje w jakich miejscach wyciągnąć wodę by po roku niepotrzebnie tłuc świeżo położonych płytek.
W załączniku zamieściłem zdjęcie ściany na której ma być zamontowana cała aparatura, dodam że z lewej strony obok okna będą wykute drzwi do obory a szerokość ściany jest 4,35 metra.
Z GÓRY DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI!!!
Pozdrawiam
-
Przez michal70920
Mam takiw pytanie bo mam zamiar zakladac dojarke przewodowa i pobierac ciepla wode do mycia z bojlera to duzy koszt i mam 3 opcje zastepcze
1 zalozenie odzysku ciepla do swojego zbiornika (650) z czasem moze byc za maly.
2 kupienie uzywanego zbiornika 1000l z odzyskiem.
3 przeprowadzenie cieplej wody z domu za pomoca rury o malej srednicy.
-
Rekomendowane odpowiedzi
John Deere 5315
Czytaj dalej »
Ford 6610 & unia mars