Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

T5.95 Electro Command 16x16 grupa 500 - pompa 84/38, przedni TUZ, 3 pary hydrauliki z joystickiem, przednie okno dachowe, dwa siłowniki wspomagające podnośnik, fotel Comfort, kabina amortyzowana Comfort Ride, Koła regulowane na gwiazdach do uprawy międzyrzędzi - 280/85/28 i 340/85/38

Opublikowano

Chyba coś ci sie kolego pomyliło z ta valtra byłem ja wczoraj ogladać i po pierwsze jest to wersja active i tylko z przednim Tuzem i amortyza osią cena 330netto a versu 360netto tak dla jasnosci.A od lisropada beda wychodzic z skrzynia H5 i wtedy ceny bedą t144 zaczynać się od 300netto.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

jaki ciągnik do 80KM byście polecili. Najlepiej od razu z ceną

Opublikowano

Chyba coś ci sie kolego pomyliło z ta valtra byłem ja wczoraj ogladać i po pierwsze jest to wersja active i tylko z przednim Tuzem i amortyza osią cena 330netto a versu 360netto tak dla jasnosci.A od lisropada beda wychodzic z skrzynia H5 i wtedy ceny bedą t144 zaczynać się od 300netto.

Wiem ze to jest Active ale gadalem z czlowiekiem i mowil mi o skrzyni Versu i takiej cenie i mowil ze H5 beda pod koniec roku, a drugi majster powiedzial ze roznica w cenie Active i Versu nie przekracza 2 tys euro  wiec nie wiem skad ci sie wzielo 30 tysi roznicy, pisze co mi powiedzieli

Ale czy wierzyc? Mowili ze ma 160 koni a ma 155 ...

Opublikowano

Mam złozona wniosek na nia gadałem z głównym właścicielem odnośnie ceny i sam mi powiedział ze nie spodziewał sie ze taki cennik dostanie i ze nowy model będzie tyle droższy od starego. Taka jest cena w versu i direct masz skrzynie z pełnym automatem elektro-hyraulika całkiem inny podłokietnik i inne funkcje jednym słowem. Dla porównania różnica w serii n między skrzynia H3 a H5 jest 20-30tys w zależności od funkcji. Mam do czynienia z valtrami i sporo o nich wiem i cen sa takie i my ich nie zmienimy. A o te 5km to nie chodzi gorzej jak by było 20km:D

Opublikowano

To Ty masz zamowiona i Tobie mowia inna cene a mi niezdecydowanemu klientowi zupelnie inna co to ma na celu?

Zalezy z kim mówiłeś czy z jakimis "chłopkami roztropkami" czy z właścicielem bo mi ci majstry też tak powiedzieli i pożniej sie pytałem czemu taka różnica to cena jest gołej bez niczego dodaj tuz i mięką oś i 330netto wyjdzie, ale ja bede czekał na ta z skrzynia H5 a jak nie stanieje to mam oferte na MF 7614 dyna 4 z amortyzowaną ośka przednim tuzem i womem,i jadę na rozmowy jeszce w sprawie john deera i clasa i bede miał porównanie c do cen i wyposażenia.

Opublikowano

Zalezy z kim mówiłeś czy z jakimis "chłopkami roztropkami" czy z właścicielem bo mi ci majstry też tak powiedzieli i pożniej sie pytałem czemu taka różnica to cena jest gołej bez niczego dodaj tuz i mięką oś i 330netto wyjdzie, ale ja bede czekał na ta z skrzynia H5 a jak nie stanieje to mam oferte na MF 7614 dyna 4 z amortyzowaną ośka przednim tuzem i womem,i jadę na rozmowy jeszce w sprawie john deera i clasa i bede miał porównanie c do cen i wyposażenia.

A ile za takiego MFa sobie licza? Chociaz mnie to interesuje 6 garow.

Opublikowano

A ile za takiego MFa sobie licza? Chociaz mnie to interesuje 6 garow.

Mnie też 6garów i wyłącznie interesuje i ten MF to 6stka. mi powiedzieli 308netto ale mysle ze do 300netto by zeszli jak bym był już zdecydowany. Ale narazie bede czekał jak potoczy siś sprawa z ta valtra i bede czekał na ta skrzynie H5

Opublikowano

Pytałem wcześniej o cenę nh t7.220 a czy kogoś wie ile kosztuje ten mniejszy 210 z tuzem i womem,miękką ośką oraz podłokietnikiem sw2 ? Na dniach będę miał ofertę na taki ciągnik i chce "porównać" ceny, więc jeżeli ktoś, coś, gdzieś by wiedział to byłbym wdzięczny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez koma666
      jak w temacie orientuje sie ktos co za sprzet i w jakich latach to produkowali ?
      generalnie interesuje mnie wszystko na temat tego ciagnika
    • Przez pita272
      Witam mam do was ogromną prośbę poszukuje starych maszyn oraz ciągnik na których są widoczne ślady użytkowania Chciałbym stworzyć je w grze o nazwie Farming Simulator 2013 tak zwany fs13.Jak byś ktoś robił zdj to robic jak słońce nie świeci.I według tego:

-bok
      -przód
      -tył
      -jeszcze jedn bok
      -tylne koło
      -przednie
      -drugie przednie
      -maska od góry
      -tłumnik

Bardzo bym was prosił o te zdj i jak mozecie to poróbcie jakies zdj od siebie jak mozecie

Dzięki!!
    • Przez krzeski
      Witam
      Poszukuje firmy ktora przyjmuje maszyny rolnicze i ciagniki w rozliczenie moze zna ktos?
      Badz handlarza ktory skupuje takie rzeczy.
    • Przez Pablo9812
      Witam,słyszał ktoś nowych traktorach forschnitt ? Gdzieś widziałem w okolicy czerwonego,ale nigdzie na googl'ach nie mogę znaleźć jego zdjęć
      Zna ktoś jego dokładną nazwę i model ?
    • Gość
      Przez Gość
      Moje pytanie jest takie: Jakich ciągnikow nie polecacie nowych lub używanych,które lepiej omijać z daleka i dlaczego?
  • Dodaj nową pozycję...
v