Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, ma ktoś może ceny Deutz fahr 6120 zwykła powershift , miękka oś przedni tuz i wom, opony 480/600 John deere 6125m tls 3 prędkości, wom 3 pary hydr, przedni tuz wom, skrzynia aqua+eco, opony 480/600 Case maxxum multiconr. 125 przedni tuz wom, miękka oś opony 480/600 Valtra n113 h5 miękka oś przedni tuz wom opony 480/600

Opublikowano

Co to znaczy waskie kola? Bo jak kupowalem w 2005 Same Roller 60 to za waskie kola doplacilem chyba 10 tysi (a itak one sa za szerokie) zamiast brac na szerokich i dokupic waskie :D Tak tylko pisze jak teraz tez tak jest to nie popelniaj mojego bledu :D

Opublikowano

witam potrzebuje ceny tych ciągników

nh t3.55f

td4020

t4020

bez kabiny

czy cos innego byscie mi polecili 

z góry dzieki

ponawiam pytanie

oraz prosze o porade potrzebuje ciągnika jako pomocniczy najlepiej bez kabiny około 50-60 koni najlepiej zeby miał biegi pełzajace i mozna było nim i w polu i sadzie zrobic

Opublikowano

Też sprawdzałem i nie ma czegoś takiego. Sprzedawca musiał się pomylić. Jest tylko comfort ride czyli amortyzacja kabiny i to ten ciągnik ma na pewno. Szkoda ze nie występuje miękka ośka bo byłby to idealny ciągnik do rozsiewacza i opryskiwacza... wracając do ceny podpowie ktoś czy dobra ? Niby była podwyżka ale to już 3 ciągnik który bierzemy z tej firmy...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez koma666
      jak w temacie orientuje sie ktos co za sprzet i w jakich latach to produkowali ?
      generalnie interesuje mnie wszystko na temat tego ciagnika
    • Przez pita272
      Witam mam do was ogromną prośbę poszukuje starych maszyn oraz ciągnik na których są widoczne ślady użytkowania Chciałbym stworzyć je w grze o nazwie Farming Simulator 2013 tak zwany fs13.Jak byś ktoś robił zdj to robic jak słońce nie świeci.I według tego:

-bok
      -przód
      -tył
      -jeszcze jedn bok
      -tylne koło
      -przednie
      -drugie przednie
      -maska od góry
      -tłumnik

Bardzo bym was prosił o te zdj i jak mozecie to poróbcie jakies zdj od siebie jak mozecie

Dzięki!!
    • Przez krzeski
      Witam
      Poszukuje firmy ktora przyjmuje maszyny rolnicze i ciagniki w rozliczenie moze zna ktos?
      Badz handlarza ktory skupuje takie rzeczy.
    • Przez Pablo9812
      Witam,słyszał ktoś nowych traktorach forschnitt ? Gdzieś widziałem w okolicy czerwonego,ale nigdzie na googl'ach nie mogę znaleźć jego zdjęć
      Zna ktoś jego dokładną nazwę i model ?
    • Gość
      Przez Gość
      Moje pytanie jest takie: Jakich ciągnikow nie polecacie nowych lub używanych,które lepiej omijać z daleka i dlaczego?
  • Dodaj nową pozycję...
v