Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

dzis slyszalem ze ponoc od przyszlego tyg 10gr w gore.... kuj-pom, pow. grudziadzki

Opublikowano
robert123farmer

Pani premier ma nas głęboko w d*pie !

To jest celowa polityka stoczni hut cukrowni gorzelni Bydgoskiego zachemu stomilu itp.  już nie ma teraz czas na rolnictwo jest do zlikwidowania w polsce świń przerabiamy tyle samo co 10 lat temu około 20 mil z tym że jeszcze w 2006 r było 18 naszych i 2 zachodu obecnie jest 9 naszych a 11 zachodu a za 3/4 lata bedzie 5 naszych a 15 mil zachodu i to jeszcze te 5 mil naszych bedzie tak nasze że duńskie tuczarnie będą u nas w polsce. Zakłady mięsne nie chca naszego coraz wiecej walą z zagranicy od siebie bo zakłady należą do zachodu i kółko sie zamyka do tego ten asf i celowe mydlenie oczu odstrzałem. Co to za kraj jak z dzikami nie może sobie poradzić a my chcemy ukrainie pomóc ?? jak my sami potrzebujemy pomocy ;/ No ale jak Sienkiewicz mówił polska to państwo teoretyczne i tylko na papierze do puki sikorski schetyna bedzie i piechociński to nie ma nadziejii ;/ oni polske wykończą ;/ tak źle od dawna nie było i nie widać światła w tunelu.

Opublikowano

Polska została sprzedana w już w latach 90 a teraz to widać tego konsekwencje i nic nie zmieni to że zagłosujemy inaczej każdy kto chciał coś zmienić leży na cmentarzu teraz Korwin robi zamęt ale na pewno i na niego zapadł już wyrok Hitler w 39 jak zajmował Polskę to stawialiśmy opór a teraz to sami ich wpuściliśmy i się teraz na pewno śmieją z nas wniebogłosy jacy my głupi jesteśmy już teraz gdy zachód nam nie sprzeda tych swoich odpadków to umrzemy z głodu i o to im chodziło żebyśmy byli od nich zależni

Opublikowano

Jedyna nadzieja to przegrana w wyborach PO i PSL.... ludzie opamietajcie sie zaglosujcie na kogos innego aby nie na tych oszolomow

Może i trzeba by było zmienić władzę...Tylko na kogo  głosować?

Cena z dziś 3,90 netto... Spadek o 30 gr przez tydzień!!!!!

Opublikowano

chyba raczej -15? to jaką cenę teraz CI oferują a jaką oferowali w zeszłym tygodniu?

Ja oddawałem tydzień temu a kuzyn w tym tygodniu i mówił cenę to było +15gr, ale jutro zweryfikuję cenę na zakładzie.

Opublikowano

jeśli wszyscy by kupowali tylko polska wieprzowinę, prosięta czy mięso w sklepach by chcieli tylko krajowe  by była całkiem inna sytuacja tak jest na zachodzie kupują własne produkty nie to co u nas 

jeszcze kilka lat jak spadnie pogłowie wieprzowiny o polowe w kraju i ceny w sklepach pójdą do góro o 1000% dopiero mieszczuchy przejma na oczy

Opublikowano

Taka prawda. Wyjdziesz za stodołę patrzysz dżonder tu, fend tam tylko ja ursusa pcham. Wyjdziesz za chlew duńskie kwiczy rumuńskie ryczy. A gdzie polskie i jak ma kraj się rozwijać. Cena bez zmian 3.8 +vat.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v