Waga w paszowozie seko
-
Podobna zawartość
-
Przez rudy112
Mam zamiar zbudować paszowóz do transportu paszy sypkiej z paszarni do zbiorników. Wszystko już wymyśliem tylko nie wiem jak rozwiązać problem wyładunku paszy z niego, konkretnie chodzi mi o kolono nad siłownikiem:http://www.google.pl...start=0&ndsp=24
Chciałbym, żeby po włączeniu żmijki moża było wyładowywać paszą gdy długa żmijka ustawiona jest w poziomie i ukośnie. Tylko nie wiem jak połączyć żmijkę pionową z poziomą. Mam nadzieję, że coś wymyślicie.
-
Przez mataysen1994
Witam !
Pytanie jak w temacie szybkie i zwięzłe..ile waży ( tak mniej więcej ) zetor 6245. Z góry dziękuję za pomoc za którą bardzo dziękuje.
Pozdrawiam.!
-
Przez grzesiek1524
Witam wszystkich Od jakiegoś tyg mam problem z wagą wczesniej było dobrze i nie wiem dlaczego tak jest, otóż gdy ztaruje wage, załuduje wóz powiedzmy na 3000 kg zgaszę ciągnik i przy ponownym uruchomieniu gdy waga na chwilkę się wyłączy i włączy (jak magnetofon w samochodzie przy rozpalaniu) na wyświetlaczu pokazuje mi już z 1000 kg mniej albo z 800 albo ponad 1000 kg mniej... Co to może być za przyczyna? I jak to naprawić? Z góry dzieki za odpowiedź

Rekomendowane odpowiedzi
jaki glebosz?
Opryskiwacz DOUVEN 600l 12m