-
Podobna zawartość
-
Przez marciniu94
Witam. Mam pewne pytanie otóz dwa lata temu kupiłem ciągnik john deere 6506 i zauważylem, że kiedy włącze przedni napęd słychać w skrzyni dziwne dźwięki, takie jakby stukanie, zwlaszcza kiedy jedzie sie na wstecznym. Ostatnio zastanawiamy się nad założeniem do niego tura i stąd moje pytanie czy ktoś wie co to może być, czy może ten typ tak ma. Bardzo proszę o odpowiedz, z góry dziękuje.
-
Przez Kubotadzikr
Doradzcie jak zrobić szybszy wypych taśmy w przyczepie samozbierajacej jedno osiowej 7
-
Przez Adamo_Drifter
Jak w temacie co sądzicie o takim napędzie. Uprzedzając wiem że cały będzie do rozebrania i przejrzenia. -
Przez asus921
Witam
Mam problem z napedem pompy hydraulicznej, aktualnie naped na podwojnym kole pasowym, dwa paski 1120 (13mm szerokosci), przy wiekszym obciazeniu paski zatrzymuja sie i piszcza. Po zalozeniu nowych chwile byl spokoj, bo potrafilo silnik zadusic, a sie nie slizglo. Jednak znowu sie poluznily i to samo.
Chcialbym to przerobic, tylko jak najlepiej ? Zamiast kol pasowych zamontowac zebatki i dopasowac jakis lancuch ? Jezeli lancuch to jaki? Najzwyklejszy napedowy? Czy moze jednak wieksze kola i szersze paski, ale na to nie ma zabardzo miejsca, kolo juz prawie dotyka wentylatora. Najlepiej byloby spiac pompe bezposrednio, ale na to tez nie ma raczej miesjca.
A moze macie jakies inne pomysly?
Postaram sie dodac jutro jakies fotki.
Silnik 70 KM, pompa dwusekcyjna strzelam, ze okolo 20/10 cm3
-
Przez Konrad2510
Proszę piszmy w tym Nowym temacie tylko i wyłączne o cenach zbóż!!. Podawajmy cenę netto/brutto, miejsce sprzedaży i lokalizację. założyłem ten temat bo mam dosyć ciągłych spekulacji czy się opłaca i w ogóle, a żeby zobaczyć cenę to trzeba się cofać kilka stron, dziękuję
-

Rekomendowane odpowiedzi
Taki problem
Odchwaszczanie rzepaku ozimego - 8 listopada 2025