Krokodyl po podłączeniu nie działa
-
Podobna zawartość
-
Przez sznajdik
Jak w temacie piszę mam pytanie odnośnie zaworu stałociśnieniowego. Otóż mam pięciosekcyjny zawór z elektrozaworami i jak zamykam jedną czy dwie albo trzy sekcje ciśnienie na manometrze rośnie dlaczego tak jest i czy tak być powinno czy zawór stałociśnieniowy nie powinien cały czas trzymać tego samego ciśnienia mimo zamknięcia nawet 4 z 5 sekcji, czy te ciśnienie jest nadal takie samo co przy otwartych pięciu sekcjach a tylko manometr pokazuje wysokie?. Jak to z tym jest?
-
Przez Tobiasz912
Tak jak w temacie, nie działa mi podnoszenie i opuszczanie przystawki w tym modelu oraz podnoszenie i opuszczanie wyrzutnika " komina", pozostałe funkcje działają.
Z góry dziękuję za pomoc.
-
Przez materrol
Cześć Wam
Posiadam zetora 7211 wraz z turem autopoziomującym, więc trochę on waży. Poszukuję jakiś szerszych kół na przód, gdyż oryginalne są za wąskie i pod wpływem ciężaru strasznie się topi, zwłaszcza przy krokodylu. Od czego mogą pasować bez żadnych przeróbek i gdzie je mozna dostać? Z góry dzięki za odpowiedzi.
-
Przez PaweAftarczuk
Witam
Mam mały problem z oryginalnymi przyrządami do swojej ładowarki Claas Targo K50. Mocowanie które posiadam nie jest raczej oryginalne i ciężko dobrać jakąkolwiek łyżkę czy też krokodyla. Czy wie ktoś może pod jakim hasłem szukać osprzętu do tego typu mocowania?
-
Przez Keniu6
Witam. Chcę zakupić krokodyla z zębami kutymi do TURa 5 zamontowanego na ursusie 914 i moim problemem jest jaki szeroki dobrac krokodyl jeśli tur pracuje na zwyklej niewzmacnianej pompie? Jaka szerokość była by najlepsza zeby pracował w mirę sprawnie, a nie zamulał? Jeśli ktoś mógł by doradzic z jakiej firmy polecilibyście dobrego sprawdzonego krokodyla?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Case magnum 7130 nie działa licznik prędkości
Case rb455