Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Raptus902 napisał:

Efekt braku Polidapu w podsiewacz. Usługodawca nie sprawdził na początku czy leci nawóz i taki efekt. 

Co jej teraz dać żeby sie wzięła? 

Screenshot_2023-06-06-08-47-56-770_com.miui.gallery.jpg

I to jest prawdziwe doświadczenie polowe, gdzie widać różnice przy niedoborze składnika. Teraz to jedynie odżywianie dolistne N, P oraz mikro

Opublikowano
2 godziny temu, Raptus902 napisał:

Efekt braku Polidapu w podsiewacz. Usługodawca nie sprawdził na początku czy leci nawóz i taki efekt. 

Co jej teraz dać żeby sie wzięła? 

Screenshot_2023-06-06-08-47-56-770_com.miui.gallery.jpg

Ile dałeś polidapu w podsiewacz?

Opublikowano
18 godzin temu, v11 napisał:

Część to żarty a część to fakty -na pewno stres wpływa pozytywnie -a myślę że rolnicy są na tyle rozgarnięci że nie łykają wszystkiego jak pelikany 

Teraz mówisz ja juz noże ostrzyłem w samaszu...hehe

Opublikowano

panowie ogólnie sucho ale gleby klasy 3, nie widać żeby zwijała liście. piątek sobota niedziela ma padac ponoc, kukurydza 6-7 liści i pasuje dać teraz mikro i makro emelenty bo to najlepszy okres jest chodzi o fazę rozwojawą czy odżywianie w taką suszę nie za zaszkodzi? oczywiście z opryskiwaczem bym wyjechał około 20. 

Opublikowano
5 godzin temu, Eliot napisał:

Teraz mówisz ja juz noże ostrzyłem w samaszu...hehe

Przecież trzeba mieć trochę rozsądku i rozróżniać totalną bujdę od faktów 

Opublikowano

To że QQ która przeszła stres plonuje lepiej -to fakt -dowody zawsze kiedy coś spierdoliłem plony były rewelacyjne (susza to stres ale w odpowiednim momencie  ,herbicyd który lekko przypala też stres .kiedys musiałem w fazie 6-8 liści zmulczować (ściąć do 10 cm )też plon ponad przeciętny cos w tym jest 

Opublikowano
14 minut temu, maniekc360 napisał:

Kolegę dalej żarty się trzymają?

Też uważałem to jako żart -ale lata temu 

10 minut temu, tommy66692 napisał:

Mefedron wjechał na grubo 

Jakbyś zasiał i zebrał w życiu ułamek tego co ja to później możesz przepisywać mefedron  a tak to do budy i waruj 

Opublikowano
4 minuty temu, v11 napisał:

Jakbyś zasiał i zebrał w życiu ułamek tego co ja to później możesz przepisywać mefedron  a tak to do budy i waruj 

może kultury trochę co? można się wypowiedzieć ale myslę że obrażanie się nie za bardzo ma sens, ty stresujesz zbierasz 16 tommy nie stresuje zbiera 8 wszyscy są zadowoleni[ podałem przykłady] i nie widzę sensu się obrażać w publicznym temacie.

Opublikowano
Przed chwilą, ŻakowskiSławomir napisał:

może kultury trochę co? można się wypowiedzieć ale myslę że obrażanie się nie za bardzo ma sens, ty stresujesz zbierasz 16 tommy nie stresuje zbiera 8 wszyscy są zadowoleni[ podałem przykłady] i nie widzę sensu się obrażać w publicznym temacie.

chłopie kto wyjeżdża z meferronem? .Jak się nie ma nic we łbie to się przypierdala a każdy ma jakieś doświadczenia  a jak nie wiesz o co chodzi to poco jeszcze pouczasz -zacznij od początku czytać a później doradzaj  

Opublikowano
Przed chwilą, v11 napisał:

chłopie kto wyjeżdża z meferronem? .Jak się nie ma nic we łbie to się przypierdala a każdy ma jakieś doświadczenia  a jak nie wiesz o co chodzi to poco jeszcze pouczasz -zacznij od początku czytać a później doradzaj  

ty faktycznie j**nięty jesteś? napisałem do ciebie bo mocno pojechałeś po czym stwierdziłem że nie ma co zaczynać i że publiczne wyzywanie się na forum nie ma najmniejszego sensu, w żadnym zdaniu nie stwierdziłem że wina jest twoja.  Ale masz rację jak nie potrafisz czytać to się wyzywaj z gościem który ma 5,5 raza więcej reputacji niż ty, Miłego wieczoru życzę jednej jak i drugiej stronie!.

Opublikowano (edytowane)

Nosz ja pisałem o zbieraniu  16 -jeden cytat pokaż .A spójrz do lustra a później stwierdzaj o jebnięciu -a milczenie jest prowokowaniem do większej bezczelności więc odpowiadam 

5 minut temu, ŻakowskiSławomir napisał:

ty faktycznie j**nięty jesteś? napisałem do ciebie bo mocno pojechałeś po czym stwierdziłem że nie ma co zaczynać i że publiczne wyzywanie się na forum nie ma najmniejszego sensu, w żadnym zdaniu nie stwierdziłem że wina jest twoja.  Ale masz rację jak nie potrafisz czytać to się wyzywaj z gościem który ma 5,5 raza więcej reputacji niż ty, Miłego wieczoru życzę jednej jak i drugiej stronie!.

Edytowane przez v11