Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawdopodobnie masz tak samo jak we wiekszych w zbiorniczku oleju dwa filtry- papierowy i metalowy.

wchodza tam dwa węże, ieprawdaz?

odkrecasz weze, odkrecasz 3 sruby na klucz 13 i juz dobrałes sie do filtrów, tylko z dostepnoscia kupna nowych mozesz miec problem- najpierw podzwon po sklepach i sie doweidz czy maja.

Opublikowano

jak kombajn świezo kupiłeś i nie wiesz, kiedy był zmieniany ostatnio, to i tak warto smienić (hv46)

A jak juz koniecznie nie chcesz, to ze zbuiriczka trzeba suścić i potem go wlać spowrotem

jak spuścic?odkręcasz jeden wąż przy siłowniku ukłdu kierowniczego, wkłądasz go w butelke i kręcisz kierownicą (wszystko na wyłączoym silniku oczywiscie)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez andrz17xd
      Witam wszystkich tutaj na forum. Piszę tutaj bo chciałbym się was poradzić w pewnej sprawie, a szczególnie chodzi mi o użytkowników którzy posiadają kombajn claas dominator 85. Chciałbym się dowiedzieć od czego służy lampka zaznaczona w kółeczko na zdjęciu. Domyślam się, że służy ona do retromatu, ale chciałbym się dowiedzieć co dokładnie ona sygnalizuje?

• Przez kar0711
      Witam.
      Ma ktoś pomysł jak zastąpić te filtry kabinowe (zamienniki) bo ceny są kosmiczne.
       - 7700706466
       - 7700010284
    • Przez Rattarow
      Witam 
      Jestem posiadaczem ciągnika DEUTZ-FAHR AGROTRON MK3 135. Po naprawie płyty sterującej hydrauliką wystąpił problem (wymienione zostały uszczelki). Podczas podnoszenia tuzów występuje bardzo głośny pisk. Wyświetla się także komunikat na desce rozdzielczej "zbyt niskie zasilanie sprężonym powietrzem". Nie wiem, czego to może być przyczyna. 
      Bardzo proszę o pomoc. 
      Z góry dziękuję.
    • Przez stachu12
      Kupię regulator siłowy na 3 wyjścia ten pod siedzeniem wraz z całym osprzętem czyli przewody hydrauliczne cięgna  sruby mocujące itp
    • Przez _Grzesiek_5
      Witam, mam takie pytanie a mianowicie problem. Gdy podłącze np kosiarkę i chce ją podnieść to owszem, podnosi na siłowniku ale gdy puszczę gałkę to kosiarka zaraz opuszcza, tak jakby nie trzymał rozdzielacz albo nie do końca się zamykał, również to się dzieje z podbieraczem przy prasie, podniesie i zaraz opuszcza. Czyżby rozdzielacze do remontu? Czy może jakoś trzeba ustawić? Raz na jakiś długi czas podniesie i trzyma, ale to naprawde rzadko się zdaży 😳
  • Dodaj nową pozycję...
v