Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zna ktoś cenę Valtra t153? Najlepiej proszę pisać jakie wyposarzenie i skrzynia

Opublikowano

Witajcie kupiłem proxime 90 plus z turem plus widły i łycha,klimą,wieksze opony,zewnetrzne sterowanie wom, siedzenie gramera, komplet oświetlenia,radio i zapłaciłem 172000zł brutto i chce sie zapytac czy według was ta cena jest dobra czy przepłaciłem,.dzieki i zgóry dziekuje.

Opublikowano

Rafals nie kupisz teraz pumy 125 w cvx chyba że stare zapasy ktoś ma jest teraz puma 130,146,160 to są małe pumy w cvx 160 amortyzowana oś,kabina opony 600 monitor asf 300 to cena ok300 netto

Opublikowano

DF agrofarm 85 w standardzie 168 brutto ostatnio otrzymałem taką propozycje

Zetor power 90 standardowe wyposażenie 160 brutto

NH T4.75 skrzynia 24x24 z półbiegami 140 netto

NH T5.95 skrzynia 24x24 z półbiegami 168 netto

Tym 903 standardowe wyposażenie 140 netto

Opublikowano

Ja dostałem ofertę na zetora 120 hsx (oczywiście zawyżoną) na 190 netto. Szerokie opony, kabina lux, pełne obciążenie przód i tył. Forterra 140 hsx będzie jakieś 15 - 20 tys. droższa plus 10 tys. za tuz. Ciągnikiem miałem okazję jeździć na testach. Całkiem przyjemna maszyna. Duże gabaryty i masa (5600 kg z pełnym obciążeniem). Sprzęt idealny do cięższych prac polowych. Udźwig 7 ton u konkurencji jest raczej nieosiągalny (na tyle na ile się orientuję). Jak za te pieniądze to maszyna raczej godna polecenia. Jeśli przejdzie wniosek to prawdopodobnie będę taką kupował.

Opublikowano

Witam

Czy orientuje się ktoś ile trzeba dać za Fortere 140 HSX na szerokich oponach, z przednim tuzem i co sadzicie o tym ciagniku

jakieś 230000 zl brutto z tym wyposażeniem, w razie czego tel. 609320234

Opublikowano (edytowane)

. Udźwig 7 ton u konkurencji jest raczej nieosiągalny (na tyle na ile się orientuję). DF ma 9 ton udźwigu tak dla twojej świadomości i trzymam kciuki za Zetorkiem :) Polecam firmę Rol-Mech.

Edytowane przez Adrian98
Opublikowano (edytowane)

Czy orientuje się ktoś ile kosztuje DF o mocy 80-110 ?? Będę wdzięczny za odpowiedzi :-)

Na agrofarma 430 w podstawowej wersji z klimatyzacją i obciążnikami dostałem ofertę 165tys. netto - oczywiście zawyżoną. Seria 5 jest droższa ale o ile to nie wiem.

Faktycznie Deutz ma ponad 9 ton udźwigu dlatego napisałem "na tyle na ile się orientuję". Jednak wg. mnie te ciągniki nie są dla siebie szczególną konkurencją ze względu na aspekt cenowy. Deutz serii 5 będzie droższy od forterry a seria 6 to już wogóle inna bajka. Ale jak kto uważa:)

Edytowane przez snickers_2005
Opublikowano

Stiepe, mógłbyś podać orientacyjną cenę za forterrę 120 hsx w pełnym wyposażeniu (z wyjątkiem przedniego tuz i wom) oraz z obciążnikami przód i tył? taką dość realną:) Orientuje się ktoś może jak kształtują się ceny DF serii 5? Np. 5110 w podstawowej wersji? Dzięki za odp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v