Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Zastanawiam się nad modelem john deere 5080r-5100r z turem fabrycznym ile take model kosztują ? prawdopodobnie będę brał na Prow tego roczny wiec zakup będzie ok października listopada. Miałby pracować z pługiem 3 skibowym obracanym agregatem 3,6m talerzówka 3,2 kosiarka 2,6 i przy załadunku obornika.

Moje pytanie czy poradzi sobie i z jakim wyposażeniem brać żeby później nie żałować Jakiego delera polecacie (Agro-siec czy agrosewis)? Ile kosztuje miej więcej pierwsze serwisy ?

Pozdrawiam i czekam na konkretne odpowiedz

Na resztę pytań (poza ceną) odpowiedź powinieneś znaleźć tutaj http://www.agrofoto.pl/forum/forum/123-john-deere-5m-5r-6r-7r-8r/

Opublikowano

nie ten temat <_< aż tak ciężko wejść na allegro i sobie sprawdzić? tam aż roi się od takiego sprzętu

Wiem to ale to nawet nie oto chodi ale o to co bylo by lepsze i jakie one sa i spalanie itd.

Opublikowano

Wiem to ale to nawet nie oto chodi ale o to co bylo by lepsze i jakie one sa i spalanie itd.

no i właśnie to nie jest do tego temat. tutaj rozmawiamy tylko i wyłącznie o cenach nowych ciągników

Opublikowano

Oferta na NH t7.170 wersja podstawowa mechaniczne zawory, rocznik 2013 skrzynia rc 257tys netto, jak myślicie czy cena nie jest za wysoka, widziałem reklamę Case puma 130 tylko z 2012 za 215 tys netto, możliwe?

Opublikowano

ale: liczba ciągników ograniczona, co de facto przekłada się , że właściwie pewnie nikt nie kupi w takiej cenie. Chwyt marketingowy: "niestety już pula się wyczerpała ale mamy także dobrą ofertę " :)

Opublikowano

A wie ktoś może jaka jest cena NH t7.170 ze skrzynią Power Command i podłokietnikiem Side Winder II, amortyzowaną osią i kabina, tuzem i oponami 540 i 650?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v