Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

witam bylem zdecydowany na JD 6100 MC ale teraz diler zaproponowal mi jd 6100 RC z oska amortyzowana, opony przod 480 tyl 520 michelin 3 wyjscia pneumatyka radio klima pompa 80l pelne felgi za 215 netto z tym ze ma 30 godzin oplaca sie go brac?

Opublikowano (edytowane)

Witam zna ktoś może cenę JD 6110 MC ?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Witam interesuje mnie ciągnik z ładowaczem czołowym New Holland serii T5 o mocy 115 km :P u jednego dealera dostałem mniej wiecej sume 240tys brutto :P jak tam u Was ten model z cena stoi ?

Opublikowano

jakby kogoś interesowała kubota m8560 w wersji standardowej (klima, obciazniki, układ pneumatyczny itp), to da sie to juz wyrwać za 149netto, a przy konkretnej decyzji jeszcze mysle mozna tysiaka czy dwa urwać.

Opublikowano

Mam ofertę o dealera 195 tyś netto za John Deer 5100r z 2013 roku co sądzicie o tej cenie? Mi się wydaje ,że co drogo.

Pewnie że drogo, ja dostałem ofertę na Case Farmalla 95U (99KM-2014r) na 172 tys netto i uważam że lepiej to kupić niż JD 2013

I

Opublikowano

jakby kogoś interesowała kubota m8560 w wersji standardowej (klima, obciazniki, układ pneumatyczny itp), to da sie to juz wyrwać za 149netto, a przy konkretnej decyzji jeszcze mysle mozna tysiaka czy dwa urwać.

Mnie udało się wyrwać za 142 tyś netto - standart plus obciązniki na tylne koła i zaczep automatyczny

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś wie od ilu zaczyna się cenna massey ferguson 6612?

Ja myślę o takim:

- przekładnia dyna 4, 40km Eco, z biegami pełzającymi

- z przednimi obciążnikami ile się da (bodajże 14*55kg +60kg zaczep)

- ogumienie 480/65 R28 600/70 R38

- amortyzacja kabiny

- automatycznym zaczepem tylnym

Edytowane przez agrorobert
Opublikowano

Witam!

Czy ktoś wie od ilu zaczyna się cenna massey ferguson 6612?

Może być jakiś inny o większej mocy ale z tej samej serii

Ja myślę o takim:

- przekładnia dyna 4, 40km Eco, z biegami pełzającymi

- z przednimi obciążnikami ile się da (bodajże 14*55kg +60kg zaczep)

- ogumienie 480/65 R28 600/70 R38

- automatycznym zaczepem tylnym

Opublikowano

6090mc 184 tyś koła 340 continental, mocniejszy podnosnik alternator zaczep piton fix, 3 razy rozdzielacz deluxe jeden 400 podstawa itp ostatnio jest promocja na te modele niedawno cena była ponad 220 netto

Opublikowano

Case Maxxum 110 wyposażenie z grupy 200 bez amortyzacji kabiny wąskie błotniki tylne opony 440 / 540 (czyli podstawa) 214 PLN netto do negocjacji. Co sądzicie o tej cenie ile jeszcze można utargować. Myślę jeszcze nad JD 6100MC tak w poście wyżej jest na nie teraz promocja . Którego byście wybrali ? Maxxum już sprawdzony a JD 6100MC to niedawno weszły do sprzedaży więc pewnie jeszcze nie ma a AF użytkowników .

Opublikowano

tylko że to odpowiednik t6140 i to nie w podstawie trzeba brać nh tylko już doposażonego, bo to co w case ma w standardzie w tej grupie to w nh jest to opcja

Opublikowano (edytowane)

Case Maxxum 110 wyposażenie z grupy 200 bez amortyzacji kabiny wąskie błotniki tylne opony 440 / 540 (czyli podstawa) 214 PLN netto do negocjacji. Co sądzicie o tej cenie ile jeszcze można utargować. Myślę jeszcze nad JD 6100MC tak w poście wyżej jest na nie teraz promocja . Którego byście wybrali ? Maxxum już sprawdzony a JD 6100MC to niedawno weszły do sprzedaży więc pewnie jeszcze nie ma a AF użytkowników .

Sąsiad wyrwał Pume 145 za niecałe 320 brutto. Wiem tylko że ma przedni Tuz, o szczegóły zapytam się w najbliższym tyg i zdam sprawozdanie. Musisz się ostro targować, ta cena jest zawyżona mocno. Myślę że za maxuma w takiej podstawie to można dorwać za 230 brutto spokojnie.

Edytowane przez Lukas1337
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v