-
Podobna zawartość
-
Przez beni226
Mam w moim MF 3070 taki przewód w kabinie i nie wiem do czego on służy. Prąd w nim jest ale co do czego.W tej wtyczce są takie 3 wejścia na takie bloce.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cf4de57c54debed7.html
-
Przez cris1992r
Witam wszystkich agroforumowiczów,
A więc sprawa ma się tak: do zakupionej niedawno prasy Claas Variant 180RC potrzebne jest zasilanie 12V o natężeniu 25A (wg. instrukcji). Problem tkwi w tym, że Zetor 11441 nie posiada 2-biegunowego (bądź 3-biegunowego) złącza. Posiadam także Zetora Proximę 85 (który takowe złącze posiada), ale myślę, że do sianokiszonki z nożami będzie trochę za mały (do słomy powinien być ok ) . Uprzedzam, że szukałem na różnych forach podobnego tematu jednak nie znalazłem wyczerpującej odp.
Tak jak na zdjęciu jest wolne złącze podobne do zapalniczki.
Znalazłem także takie zdjęcie, gdzie takie gniazdo występuje. Może ktoś wie czy można coś takiego dokupić? Albo czy można dokupić przejściówkę z zapalniczki na gniazdo 3-biegunowe? Zaznaczam, że moje doświadczenie w sprawach elektryki ciągników jest bardzo małe i nie chciał bym ingerować w instalację elektryczną ciągnika.
Gniazdo w prasie wygląda tak
Z góry dziękuję za wszystkie propozycje i odp.
-
Przez MrMichal
Witam mam problem z ciśnieniem mojego władka...
Przy zimnym silniku ciśnienie jest od 1.5-3,5 około czyli chyba idealnie bo tak piszę w instrukcji obsługi że ciśnienie na obrotach nominalnych powinno mieć od 1,5 do 3,5. Czy wy się z tym zgodzicie ?
Problem zaczyna się gdy ciągnik jest rozgrzany ( od 60*,70* 80* (przy 80* daje odpocząć trochę władkowi)) A wieć przy wyższej temp ciśnienie jest rzędu 0,8 (lub nawet trochę mniej i na maksymalnych obrotach z 2.Czy jest to złe ciśnienie i czy u was też przy rozgrzanym silniku takie ciśnienie występuje ?
to załącznik i instrukcji obsługi
Pozdrawiam Michał !
-
Przez ursontv
Witam chciałbym od was usłyszeć coś na temat ładowacza czołowego do t25.Chciałbym sobie kupić takiego http://allegro.pl/la...096179.html z WolMETa tylko niewiem czy pompa da rade czy będzie trzeba wymieniać na mocniejszą niewiem doradzcie
-

Rekomendowane odpowiedzi
Metaltechnik MTS1600 Valtra A115
Hydraulika-Power Beyond