połączenie siewnika z agregatem przez hydropak
-
Podobna zawartość
-
Przez damian513
Witam chodzi tu aby na bieżąco monitować czy każda z tarcz wysiewających pracuje.Podczas nakręcania spadnie łancuch i nie sieje chodzi to do siewnika od buraków gama5 czy ma ktoś jakies propozycje albo rozwiązania czy coś zakładać jakieś czujniki ?
-
Przez 96Zetor41
Witam,
Zna ktoś z uzytkowników jakieś miejsce gdzie mógłbym kupić/zamówić gumę kółka dociskowego do siewnika kukurydzy z Kuhna? najlepiej jakąś stronę internetową
-
Przez jdrozdzewski
Witam, poszukuję instrukcji obsługi siewnika SO 43/3 B Poznaniak 6 rok produkcji 1996. Z góry dziękuje za pomoc.
-
Przez smokus1234
Witam, mam zamiar kupić brone talerzową półzawieszaną 3m. Nie dokońca zdecydowałem jaką ale najprawdopodobniej padnie na Grano System z wałem oponowo transportowym bądź wózkiem transportowym hydropakiem z wałem gumowym.
Bardzo proszę, jeśli macie doświadczenia w uprawie pożniwnej jak i przedsiewnej tą maszyną podzielcie się opinią.
Jeśli ma ktoś doświadczenia z bronami talerzowymi półzawieszanymi innego producenta prosze o komentarz.
-
Przez pulek227
Witam,
Posiadam IHC 955 bez przedniego napedu i zastanawiam sie nad zakupem agregatu biernego z hydropakiem.
Mam siewnik amazone d7 3 metry.
Czy da rade sobie taki ciagnik i czy nie bedzie podnosilo przodu?
Z gory dzieki za opinie
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z alternatorem MF255
Claas Dominator 66