pulek227

Members
  • Ilość treści

    66
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutral

O pulek227

  • Ranga
    Użytkownik

Ostatnio na profilu byli

1517 wyświetleń profilu
  1. Witam Mam problem z ladowaniem. A mianowicie po zapaleniu ciągnika kontrolka ładowania normalnie gaśnie. przy włączeniu świateł zapala się na chwilę i gaśnie. Tak się dzieje na wolnych obrotach. podczas dodania gazu ponownie się zapala i się świeci A gdy wyłączne światła gaśnie. W sumie kontrolka zapala się przy włączeniu czego kolwiek np wentylatora nawiewu w kabinie. . co moze buc przyczyna?
  2. Witam Mam taki problem w ruskim że przy włączonym walki wom bez obciążenia działa A podczas obciążenia zaczyna zgrzytac i dźwignią próbuje wrócić do położenia włączonego wałka wom. Jak przytrzymaj ręka wajche zalaczania wom to działa i nie zgrzyta. Jaką może być przyczyną?
  3. Temat do zamknięcia. Wtyka z wiązka do kabiny była słabo wpieta
  4. A jeszcze jedno jak przekrecam kluczyk żeby odpalić to słychać takie pęknięcie w miejscu gdzie są bezpieczniki
  5. Wiązki wszystkie wyglądają ok. Kabel masy od ramy do kabiny też wydaje się ok
  6. Ale masa gdzieś w kabinie? Czy może na połączeniu kabiny z rama
  7. Witam Mamy taki problem z odpaleniem ciągnika mianowicie po przekreceniu kluczyka kontrolki się zapalają po chwili gasną i jak chce zakręcić rozrusznikiem to nic się nie dzieje. Dopiero jak przypadkowo bujnalem kabina to trochę zakręcil. I wygląda to tak że jak przechyle troche kabinę to kręci i pali normalnie a jak kabina jest normalnie to po przeleceniu kluczyka nic się nie dzieje
  8. Sprawdzałem mocowania linek zarówno przy lewarku jak i za schodkami. Wszystko jest ok. A jeśli chodzi o 60 to mam 2 to trzeciej kupował nie będę:)
  9. Wydaje mi się że linki obie chodzą dobrze jak ruszam lewarkiem zmiany biegow. Pytanie do Mariusza ile mniej więcej taki remont u Ciebie kosztuje?
  10. Witam, mam problem. Zniknely dwa biegi w MF 6480 Sytuacja wygladala tak ze wszystko bylo ok. Zaoralem 1 ha na pierwszym biegu. chcac pojechac do domu 1 dziala 2 dziala natomiast nie ma 3 i 4 biegu. pol biegi dzialaja. skrzynia danashift. brakuje 2 najwyzsych biegow mechanicznych. co moze byc przyczyna?
  11. Udało mi się opuścić podnosnik Ale pojawił się inny problem. Po odpaleniu ciągnika podnosnik sam idzie powoli do góry. Jak odblokuje ehr i ustawie przycisk na opuszczanie to opuszcza a jak jest w pozycji neutralnej albo podnoszenia to powoli podnosnik się unosi Ale to wolniej niż normalnie powinien podnosić. Pokrętło od ustawiania głębokości działa dobrze bo jak wezmę na opuszczanie i ustawiam tym pokrętłem do jakiej wysokości ma opadać to wszystko jest ok
  12. Nie. Próbowałem regulować też i tą regulacją Ale nic to nie daje
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj