podłączenie ładowacza czołowego
-
Podobna zawartość
-
Przez bopietras
Panowie mam pytanie czy takie podłączenie tura w moim zetorze 7745 bedzie prawidłowe? Przy podłączeniu do szybkozłaczy z tyłu tych 0,1,2 trzeba bedzie chyba przestawiac dzwignie w kabinie za kazdym razem? Może wie ktos jak to podłaczyc zeby było dobrze?
-
Przez jedrysekjarek
Witam wszystkich
Zakupiłem 2 rozdzielacze hydrauliczne monoblokowe. Myślałem ze wystarczy podłączyć je szeregowo ale się myliłem. Rozdzielacze maja wejścia oznaczone literami N , T , P. I podobno trzeba cos wkrecic w litere N ale nie wiem co i jak . Moze ktos to juz robił i mi pomoze. Dowiedziałem sie tez ze z kazdego rozdzielacza musi byc osobny waz do zbiornika
-
Przez sakos2803
Witam mam problem z podłaczeniem chłodnicy hydrauliki. chciałem wymienic weze pracownik je wykrecił ale nie zaznaczył który był gdzie podłaczony. Moze ktos z posiadaczy 10540 zerknoł by jak ma to byc podłaczone.Filozofi nie ma ale moze ma to jakies znaczenie.
-
Przez daryjusz10
Mam mały problem. Kupiłem prasę zwijającą, ale nie ma przewodu, który łączy sterownik z gniazdem w ciągniku... sterownik już przerobiłem na zwykłą wtyczkę i chciałem podłączyć ją pod gniazdo w ciągniku ale tam chyba nie ma plusa na stałe... mam nadzieję, że mnie rozumiecie heh... i moje pytanie brzmi czy trzeba jakoś dodatkowo do tego gniazda na błotniku podłączyć na stałę plus czy zrobić drugie gniazdo specjalnie do prasy... i czy mogę ten plus pociągnąc bezpośrednio z akumulatora??
-
Przez piott308
Witam kupiłem ładowacz czołowy fendta do mojego ciągnika ( fendt 308 lsa ) i nie wiem jak się podłączyć pod hydraulike żeby było dobrze .Najlepszym rozwiązaniem według mnie było by zamontowanie dodatkowego rozdzielacza ponieważ dużo ciągnik będzie pracował z turem i z tyłu często jest podłącznoa maszyna z hydrauliką więc nie chce mi się skakać i przekręcać zaworów.Tylko jaki rozdzielacz zakupić i jak go zamontować?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Amazone UG podłączenie rozkładania belki na linki do ciągnika z 1 s...
joystick do ładowacza