Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@jonek98 zgadza się ile po ślubie urobione było razem w przypadku rozwodu idzie na pół a co ty miałeś wcześniej nie obchodzi nikogo.

No powiem oglądam program obecni uczestnicy są bardziej zdecydowani bym powiedział. Ale tak jak sprzęt tu gdzie firma wypożyczyła widać. Nie ma tablicy rejestracyjnej. A Natalia i Paweł wątpię żeby brali ślub

Opublikowano

Ale zakochańce... kibicuje Grzeskowi i Robertowi. 

Ciekawi mnie czy ten dyszek u Grzeska to prawda czy jakas aluzja. Widze ze z niego rolnik z pasja, bo on jeden cos o gospodarstwie mówi, troche ta jego pasja jest jak moja.  :)

Robert wydaje mi sie byc bardzo konkretny i potrzebuje czasu, ale trzymam za nich kciuki.

Co do Ani to jesli prawda ze ona tylko na kase leci to...

Najmłodzego i najstarszego pomine bo nic z tych znajomości nie będzie

Opublikowano

jeśli Mariusz oświadczy się w następnym odcinku to zrobi z siebie idiote za przeproszeniem

zresztą nie wiem czemu jest tak dużo pajacow co się lepią do modliszki

grześ to chyba świadomie jaja z poprzednika sobie robił

rafał to nieźle spięty musi był jak siedział tam u nich w domu cały czerwony na gębie jak sowiecki sztandar :P

Opublikowano

Idioci to wy jesteście krytykując Mariusza. Facet się zakochał i nie kryje tego Anka tez odwzajemnia uczucie i tworzą piękna parę i nie rozumiem debilnych komentarzy krytyki Mariusza. Widocznie niektórym boli szczęście innych albo zazdroszczą wasza sprawa.

Opublikowano (edytowane)

też sądzę że te słowa o dyszlu i kołach były żartem z Grześka z poprzedniej edycji, dla mnie mistrz, śmiałem się jak mało kiedy, Grzesiek-pozdrawiam!!!

a co do Gienka to tak jak ktoś wyżej napisał, Lilka chciała rolnika, tylko żeby w mieście mieszkał...

a w moich oczach Rafał urósł, nie jeden spaliłby buraka i powiedział że z siebie pajaca robił nie będzie zakładając strój ludowy, a on to zrobił i nieźle mu to nawet wyszło

Robert to człowiek naprawdę poważny, świadomy w pełni tego co robi, nic na łapu capu, wszystko z głową

a co do Ani i Mariusza, kolego @knoro-ty oświadczyłbyś się komuś kogo znasz tydzień, czy miesiąc??? nie te czasy co 50 lat temu, że dziadek do babki zaszedł dwa razy, za trzecim razem dał pierścionek, a tydzień później zabili świniaka i zrobili wesele

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano

Grzesiek to mistrz. Wyskoczył z tym dyszlem i kołami jak jego poprzednik w pierwsze edycji, ale to było zabawne chociaż bo chłopak ma poczucie humoru i widać że mu zależy nikogo za to nie obwinia a spuścić z poprzednika pompę to zawsze jest zabawne. Ja za niego trzymam kciuki i mam nadzieję że mu się uda. 
Rafał też zrobił w tym odcinku dobre wrażenie bo widać że coraz bardziej mu zależy.
Robert spokojny i widać ze szuka tej drugiej połówki. 
Eugeniusz to taki drugi Stanisław z pierwszej edycji, szybko uciekł do domu a na pytanie czy się przeprowadzi odpowiedział trzeba to przemyśleć. Teraz wyskoczy pewnie z tekstem jak jego poprzednik że "prawdziwa miłość tylko na tytaniku" i kulturalnie spierdzieli do domu i nikt o nim już więcej nie będzie słyszał. 
Co do Ani i Mariusza to to takie szybie zauroczenie, wszystko robione przed kamery moim zdaniem. Ania zrobiła na nim dobre wrażenie jak przyjechał do niej to teraz i on chciał pokazać że i jemu się dobrze powodzi. 

Opublikowano

Odcinek przesłodzony do zeżygania....
Jedyną rzecz adekwatną do sytuacji zrobiła Justyna stawiając transformersa Rafała przy Pinokiu do zdjęcia...Nie zdążyłam tylko zauważyć, który z nich miał większy nos....hahaha....Nawet i ona wie najwyraźniej, co o nim sądzić..
Haha....

Opublikowano

I zgadzam sie z wypowiedzią powyżej koleżanki biedroneczki za dużo cukru program porażka ale życze chłopakom aby poukładali sobie swe życie osobiste jak najlepiej

Opublikowano

też sądzę że te słowa o dyszlu i kołach były żartem z Grześka z poprzedniej edycji, dla mnie mistrz, śmiałem się jak mało kiedy, Grzesiek-pozdrawiam!!!

a co do Gienka to tak jak ktoś wyżej napisał, Lilka chciała rolnika, tylko żeby w mieście mieszkał...

a w moich oczach Rafał urósł, nie jeden spaliłby buraka i powiedział że z siebie pajaca robił nie będzie zakładając strój ludowy, a on to zrobił i nieźle mu to nawet wyszło

Robert to człowiek naprawdę poważny, świadomy w pełni tego co robi, nic na łapu capu, wszystko z głową

a co do Ani i Mariusza, kolego @knoro-ty oświadczyłbyś się komuś kogo znasz tydzień, czy miesiąc??? nie te czasy co 50 lat temu, że dziadek do babki zaszedł dwa razy, za trzecim razem dał pierścionek, a tydzień później zabili świniaka i zrobili wesele

Z oświadczynami to może i przesada nie powiem ale słowa krytyki od wszystkich w kierunku Mariusza to jest wielka przesada widać że to super facet napewno będzie wspaniałym mężem dla Ani widać że jest w niej zakochany dlatego nalezy mu się wielki szacunek bo takich facetów dużo już nie ma. Żadna  z par się tak nie spasowała jak Ania z Mariuszem wiec nie rozumiem osób które krytykują ich.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v