Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, DanielFarmer napisał:

ŻAL.PL też wybrali kandydatów,jedynie ten co ma góralkę normalny,dziadek jak to dziadek z każdej edycji kombinuje,młody zdania nie umie złożyć poprawnie,ten 40 latek dziwny też i zanim da buziaka którejś to zima zastanie a ten bodajże Łukasz to świnia.

Świnia bo ? Serca chyba nie odzukasz , możesz sobie je jedynie z czasem polamać.

Oszukasz *

Opublikowano

Oj ten Łukasz nie ma serca i podziękuje Paulinie ,że niby konfliktowa jest w kolejnym odcinku .Co za koleś nie ma za grosz wyczucia .Nie rozumiem jego postępowania ,dlaczego normalnie nie powiedział ,co jest grane .

Grzegorz ,co było widać w urywku całował się z Dorotą ?

Opublikowano

Bardziej Dorotka jego :) ma dziewczyna parcie ;) zastanawia mnie dlaczego ...

2 minuty temu, DanielFarmer napisał:

Po kolei bajeruje Grzesiu,taki spryciarz trochę

Widzę krytyk z Ciebie dobry , szkoda że tylko półsłówkami rzucasz , może coś konkretniej byś napisał ? ;)

Opublikowano (edytowane)

ten młody to najlepsze gospodarstwo widać ma , i claasa z turem i nh , i ursusy 912 , 1014 , 1134  ,  pozostali  to juz  takiego sprzetu nie mieli  

Edytowane przez kuba55
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, kuba55 napisał:

ten młody to najlepsze gospodarstwo widać ma , i claasa z turem i nh , i ursusy 912 , 1014 , 1134  ,  pozostali  to juz  takiego sprzetu nie mieli  

Aż  się  prosi żeby   powiedzieć  że   rodzice  zapracowali  na  ładne  gospodarstwo   tylko   następca  taka  pi.pa  w  kwestii dziewczyn , co   nie  znaczy  że  zły  z  niego  gospodarz

Edytowane przez Egon78
Opublikowano
49 minut temu, DanielFarmer napisał:

Po kolei bajeruje Grzesiu,taki spryciarz trochę

Oj  tam   oj  tam   :-)    .  Przecież   mówił  otwarcie  że  podobają  mu  się   wszystkie  trzy  to   i   flirtuje  z  każdą  żeby  poznać  je   bliżej   - na   koniec  wybierze  jedną  a   tamtym  będzie płacił  alimenty   i   tak  dzięki  programowi   Rolnik  Szuka Żony   pójdzie  z   torbami 

• Haha 2
Opublikowano

Z tego co widać było na zwiastunie kolejnego odcinka to chyba Dorotka bardziej skora do całowania Grzesia. No ale to góralka i w tańcu się nie pi....li. 

Ten młody to chyba faktycznie niani potrzebuje jak to ktoś już napisał. Ta co została to fajna dziewczyna ale z jego podejściem to marne szanse.

Łukasz to cierpi na brak kręgosłupa moralnego. Jak ta jedna mu pasowała to powinien tylko ją zaprosić do siebie a nie robić nadzieję pozostałym. I nikt mi nie powie że to reżyserowane i w ogóle bo już był taki co jedną wybrał tylko.

Dziadek to dobrze kombinuje ale po ostatniej wpadce z trzymaniem za pupę siadł na ogon i uspokoił się.

No i Marek to tak prawdę powiedziawszy to w moim odczuciu to albo naprawdę sparzył się w jakimś związku i jest taki ostrożny i powściągliwy albo faktycznie za długo sam przebywał. Ta ślązaczka pasuje do niego tylko musi zacząć się streszczać i wrzucić wyższy bieg.

Opublikowano

Łukasz od początku się przedstawia jako taki prawilny co on tam przeżył, a w uja wali gorszy łajza niż dziadek. Jakbym miał na jego miejscu w tym momencie tą Paulinę pożegnać to chyba zapadł bym się pod ziemię. Tak się dziewczyna stara, a panisko od początku gra do innej bramki, ta wybranka serca coś mi się widzi, że go prędzej kopnie w jajka niż mu się wydaje. U Grześka ciekawie, super kandydatki mu się trafiły. 

Mareceknie zabiera się, te jego kobitki tylko czekają kiedy zarzuci bajere, przytuli, a ten po bożemu ☺️

Dziadek kasiasty, żwirownia, dom, obejście, stawy. Jeszcze trąba sztywna i chłop tego nie kryje, wie że już za długo nie pobryka i korzysta. Tą zazdrosnice powinien pogonić

I Dżesi gwiazda biedna ogoliła się, claasa z garażu wyciągł a tu pożegnanie 😂 ani ta młoda ani on do żeniaczki się nie nadają, tam mamuśka sterem kręci i nie prędko odda. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v