-
Podobna zawartość
-
Przez bartek25
Witam. Mam pytanie. Gdzie znajdę duży wybór siłowników gazowych do drzwi ciągnika (Deutz k100) 2006 rok prod. ?
-
Przez bartek3883
Witam mam problem odnośnie sprzężny, która ściągą belki z hakami do środka, mianowicie tej sprężyny nie ma. I moje pytanie gdzie ją kupie? Bo pytałem w kilku sklepach i nie ma. Ale znalazłem tą http://www.sklepfarm...ek_zetor-21272i czy to ta?
Zdjęcie
I jeszcze wie ktoś może gdzie dostane jakiś uchwyt do łącznika centralnego bo gdy sprzęt jest odpięty to tak wisi i przeszkadza nawet widać na foto. Ten model mf miał właśnie taki uchwyt ale niestety w tym go nie ma.
-
Przez pic2ek
Między przyczepą a dyszlem i nie mam sprężyny. Kupilem taką i śrubę rzymską - ale cholera nie mogę rozciągnąć tak sprężyny żeby można ją było połączyć ze śrubą. Podpowiedzcie jak to zrobić. Pewnie to banalnie proste ale chwilowo brak koncepcji
-
Przez wojtf23
Witam. Mam pytanie czy macie ciśnienie w filtrze paliwa i czy powinno być???? Bo mi się wydaje że ja mam i chyba duże ponieważ kupiłem nowy filtr paliwa ten koło pompy wtryskowej i okazał się dziurawy i z tej miniaturowej dziurki leci mgiełka taka że zbiornik hydrauliki jest obryzgany ropą a jak się zgasi silnik to cały czas kapie.
-
Przez tasiorek766
witam. szybkie puytanie. jakiej długości i siły jest sprężyna gazowa tylnej szyby i szyberdachu w 4512 kabina komfort. dzięki za pomoc pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
cisnienie oleju