sprężyna haków
-
Podobna zawartość
-
Przez bartek25
Witam. Mam pytanie. Gdzie znajdę duży wybór siłowników gazowych do drzwi ciągnika (Deutz k100) 2006 rok prod. ?
-
Przez borsuk1891
Witam .
Zacznę od tego że problem z podnośnikiem jest od dawna , ale dało się nim pracować chociaż miał problem z podniesieniem agregatu uprawowego 3,6 m.
Parę dni temu podnośnik odmówił posłuszeństwa , a mianowicie podniósł tylko do połowy i to na wysokich obrotach . Pomyślałem że zacznę od sprawdzenia filtra od hydrauliki . Spuściłem olej i wyjąłem filtr , który był całkiem czysty , ale znalazłem część sprężynki której to zdjęcie zamieszczam w linku http://s767.photobuc...9d2b30.jpg.html Może ktoś wie czy to jakiś element pompy , może dlatego pompa nie pracuje tak jaj trzeba . Jaka może być przyczyna słabego podnośnika ? Proszę o rady.
-
Przez pic2ek
Między przyczepą a dyszlem i nie mam sprężyny. Kupilem taką i śrubę rzymską - ale cholera nie mogę rozciągnąć tak sprężyny żeby można ją było połączyć ze śrubą. Podpowiedzcie jak to zrobić. Pewnie to banalnie proste ale chwilowo brak koncepcji
-
Przez tasiorek766
witam. szybkie puytanie. jakiej długości i siły jest sprężyna gazowa tylnej szyby i szyberdachu w 4512 kabina komfort. dzięki za pomoc pozdrawiam
-
Przez JanGal
Jak w temacie szukam zamiennika sprężyn gazowych pchających występujących w mechanizmie amortyzacji 20to metrowej belki polowej opryskiwacza RAU 2500L.
Na sprężynach które posiadam nie ma żadnej informacji na temat siły tych części a tylko wartość siły jest mi potrzebna do doboru zamiennika.
Nowa oryginalna sprężyna u dilera kosztuje 1100 pln za szt. Jej nr seryjny to 1-0576-46-016-1.
Sprężyna zaznaczona na zdjęciu
Wymiary sprężyny
-

Rekomendowane odpowiedzi
Case 895 hydraulika