Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten silnik tak ma jest on 3 cylindrowy i na najwolniejszych obrotach w celu oszczędności paliwa dawkę dostaje ci drugi sów i dlatego nierówno pracuje a powyżej 1000 obr się uspokaja

Opublikowano (edytowane)

nie nie, mi nie chodzi o to, tylko o te duże wahnięcia obrotów, po prostu tego kiedyś nie bylo, on po prostu przygasa, dusi się co jakiś czas na obrotach jałowych,bez obciążenia,na dużych obrotach tego nie widać,a na tych jałowych potrafi go nawet zgasić to dławienie . może uda mi się nagrać lepszy filmik, nie wiem czy to moze filtr paliwa, pompa paliwowa? czy nieszczelność układu paliwowego? ale filtr paliwa był niedwano wymieniany.. postaram się nagrać filmik na którym bardziej się dławi, wtedy będzie lepiej widać, ale dzięki za odpowiedz:)

Edytowane przez marcinek16marcin
Opublikowano

U siebie w rollerze mam podobnie, nawet potrafi zgasnąć ale dzieje się tak tylko po paru dniowej przerwie w robocie jak stoi w garażu i już na zimę mam zaplanowane szukanie dziury w układzie paliwowym. Filtr i pompkę paliwa wymieniłem i to nic nie dało.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez LubieTosty
      witam mam 25lat szukam dorywczej pracy na gospodarstwie okolice Włoszczowy świętokrzyskie  posiadam prawo jazdy B, B+E, T mam duże doświadczenie prowadzeniu maszyn rolniczych prac dorywcza na codzien pracuje ale po pracy mogę przyjechać na gospodarstwo  pracuje po 8H
      proszę pisać w prywatnych wiadomościach lub na
      email [email protected]
    • Przez Daaniel766
      Witam. Mam taki problem z opryskiwaczem, że ciecz z dysz pulsuje. Zawsze pryskalem na wolnych obrotach ciśnienie stałe i elegancko szlo. W tym roku mam taki problem, że widzę jak ciecz z dysz pulsuje również na wyższych obrotach, znikomo, lecz jednak pulsuje. Następnie zauważyłem jak wskazówka na manometrze faluje lekko i następne objawy to takie, że słychać jak pompa pracuje i po pewnym czasie jakby ta pompa się lekko zapowietrzala lub coś takiego, słychać inna jej prace. Ktoś pomoże co może być?
    • Przez Nasters
      Witam  mam problem Lamborghini 1060 otóż do 1 tys obrotów z odmy leci delikatnie biały dymek lecz pod za dużym ciśnieniem po zwiększeniu obtotów z odmy zaczyna kapać olej czym większe obroty więcej oleju ?? ktoś może już to przerabiał ?? uszczelka ?? pierścienie ??
    • Przez pulek227
      Witam
      Mamy taki problem z odpaleniem ciągnika mianowicie po przekreceniu kluczyka kontrolki się zapalają po chwili gasną i jak chce zakręcić rozrusznikiem to nic się nie dzieje. Dopiero jak przypadkowo bujnalem kabina to trochę zakręcil.
      I wygląda to tak że jak przechyle troche kabinę to kręci i pali normalnie a jak kabina jest normalnie to po przeleceniu kluczyka nic się nie dzieje 
    • Przez Matix_96
      Dziś kupiłem same laser 90 z 1991roku i chciałbym prosić o jakiś opis kontrolek i o opis układ biegów oraz dźwigni zmiany biegow.
      Gdzie sprawdza się poziom oleju w tylnym moscie? 

• Dodaj nową pozycję...
v