Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam problem z Mf 6480 po zapaleniu ciągnika ciągnik ma 940 obrotów po ustawieniu obrotów silnika na np 1300 wywala błąd ER 1077 

Dodam że pompa boscha jest po regeneracji

Pedał gazu sprawny. 

Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

Opublikowano

Internet podaje, że albo źle zregenerowana pompa, albo wymienić filtry paliwa na oryginalne, ale bez podłączenia się komputerem nic nie można wywnioskować, bo brakuje dwóch ostatnich cyfr błędu. 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez MFargo
      Witam, mam problem z Massey Ferguson 6480. Po uruchomieniu silnika wolne obroty utrzymują się na poziomie ok. 940 obr/min (zamiast 850). Dodatkowo czasami pojawia się błąd 1077, po którym ciągnik nie ma mocy. Dodam, że raz ciągnik zapalił normalnie miał 850 obrotów i normalnie chodził aż do zgaszenia. 
      Pompa boscha po regeneracji 
      Pedał gazu sprawdzony 
      Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.
    • Przez Kera2772
      Witam, mam problem z masseyem 6490 tier2 błąd 9218 od czujnika prędkości pompy wtryskowej, sterownik został zregenerowany czujnik wymieniony błąd dalej się pojawia, ciągnik dalej w trybie awaryjnym, ktoś miał taki przypadek?
    • Przez gucio426
      Witam, mam problem z MF 5430. Traktor posiada przedni tuz oryginalny. Od pewnego czasu obawiam się jednak wieszać na nim większych ciężarów bo zauważyłem pęknięcie w mocowaniu przedniej części ramy( chodzi o uchwyt gdzie znajduje się przedni zaczep gdy nie ma tuz). 
      Czy ten element można wymienić albo jakoś go naprawić? załączam zdjęcie pęknięcia. 
      Z góry dziękuje za wszelkie porady i odpowiedzi.

• Przez BartomiejSkrczyski
      mf 6475 09rok wszystkie sekcje elektryczne i zero reakcji miga kontrolka na podłokietniku 1 3 3 5
      wom ehr działa 
    • Przez dam0508
      witąm posiadam traktor massey ferguson 6460 silnik sisu ciagnik pracuje w polu  ma pelna moc bez problemu ,jadąc ulicą pełną prędkością przy ujęcu gazu pokazuje error 9150_31 387. zapytanie czy ktoś miał taki przypadek
  • Dodaj nową pozycję...
v