-
Podobna zawartość
-
Przez wojtek918
Witam wszystkich. Chce wymienić olej w skrrzyni mojego Mf 8110 chcialem zapytac czy ktos z was to juz robil jesli tak to prosze o porady ile oleju mam kupic i jak to robic po koleji????
-
Przez pawlaki
Witam , jeśli naciskam pedał gazu do końca to ciągnik gaśnie a jak normalnie tak do większej połowy to jest ok. Co jest przyczyną tego gaśnięcia?
-
Przez pjanowiak
Czy ktoś z posiadaczy Valtry A83 ma często zabrudzony filtr powietrza sadzą ?
Przy 370 mth pracy czyściłem filtr 2 razy , w końcu kupiłem nowy . Czy ktopś ma podobne doświadczenia?
-
Przez einsztain
Witam, mam problem z aresem 620rz, a mianowicie podczas maksymalnego skętu kołami przestaje działać sprzęgło, ciągnik nie chce ruszyć pomimo włączonego biegu. Wspomaganie również trochę ciężko pracuje a po dodaniu gazu pracuje o wiele lepiej ale mimo to nadal istnieje problem z sprzęgłem. Czy ktoś już miał taki problem i wie co mogło się wydarzyć?
-
Przez PawlomekZ-et
Od kilku miesięcy jestem posiadaczem MF 3125 i postanowiłem na dobry początek wymienić mu wszystkie oleje tj . Silniku, skrzyni i przednim moście i o ile większość filtrów znalazłem bez problemu to z jednym mam problem . Jest to taki siatkowy filtr i czy jest sens zmieniać go jeśli jest już na nowym oleju ? Za pomoc z góry dziękuję .
-

Rekomendowane odpowiedzi
Renault 110.54 sprzęgło
Euromilk