Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Nie polska jest 16 na bank ;)

Jasne że będzie dobrze grać tylko chłopaki muszą chcieć i nie bać sie rywalów ;];]

Może, nie jestem pewien, ale gdzieś na necie pisało... :D

Muszą grać dobrze...!!!!! :D :D

Opublikowano
http://www.pilkanozna.pl/news.php?ID=81009

EDIT...Już wiem...ja podałem ranking całego świata, a ty tylko Europy... ;):D

Mi sie wydaje że polska jest 18 koledzy mi mówili że jest 16 a w rankingu 18 to tak szybko by nie spadała na 22miejsce i nie przegrali tera żadnego meczu chyba ?

http://pilkanozna.tja.pl/?play=134&g=filmiki Pięknie gra Ronaldinho większość zwodów nauczyłem sie patrząc na jego. Miał taki sezon że tak wymiatał że szok a tera już stracił forme ;/

Opublikowano

Jej oddałem serce swe,

Ona najpiękniejszym snem,

Kocham Ją a Ona mnie,

W dwa kolory stroi się

W piękną czerwień oraz biel,

Nigdy nie opuszczę Jej.

To drużyna Widzewa,

Sia la, la, la, la, la, la !

;):D :D

Opublikowano
Ja mam chyba z 5 piłek , 2 pary korków wkręty i lane ;] i 2 pary halówek śnieżynki i normalne na hale ;] ;]

no to widze @Adik że zapalony gracz z Ciebie a ktoś z was gra w jakimś LZS-sie lub jakimś klubie sportowym u was we wsi albo gminie???

ja osobiście gram już 3 lata w Unii Skowierzyn mój tato tam grał w piłke lubie ten sport ale to już nie dlamnie fajki kondycje wykańczają ale jeszcze gram nawet dobrze

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez maroko
      Co sądzicie o losowaniu?
      Do grupy z nami trafiły poniższe zespoły.

-Argentyna
      -Arabia saudyjska
      -Meksyk
      -Polska 
      Ja sądzę że grupa bardzo dobra. Chociaż we wcześniejszych MŚ też się cieszyliśmy a wyszło jak wyszło. Moim zdaniem zdecydowanie namieszamy
    • Przez KarolT25
      Czy ktos gra w tenisa stolowego i jakie osiagal wyniki czy gral wjakis zawodach miedzynarodowych ?
    • Przez emilko
      Jestem początkującym biegaczem -na razie życiówka nie wygląda imponująco - 8,50 km w 60 min, ale jak na 100kg mojej wagi uważam, że jest całkiem nieźle. Ostatni wpadłem na pomysł, aby nie biegać po chodnikach i drogach asfaltowych tylko pobiec sobie po drogach polnych. W ten oto sposób będę mógł częściej kontrolować swoje uprawy. Piszcie jakie macie wyniki i jakie robicie postępy, może kiedyś spotkamy się na jakimś półmaratonie.
    • Przez silva
      Ciekawi mnie czy ktoś jeszcze kiedyś tańczył z Was gdzieś. Jeśli tak to gdzie i jakie osiągnięcia.
      Od ponad 2 lat tańczę salse a od ponad roku bachate może ktoś jest z tej kategorii. Mieliśmy kilka występów w klubach ale nic wielkiego.
    • Przez URSUS5314
      Witam. Czy ktos z was interesuje sie żużlem ?? jeśli tak to jakiej drużynie kibicujecie ?? ja wręcz kocham żużel!!

• Dodaj nową pozycję...
v