Skocz do zawartości

Samochód dla ROLNIKA [Połączone]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Niedawno na Szczytnie niebiescy dostali nowe bmw nieoznakowane

W Ostrołęce już rozbili nówka BMW,  wymusili na sygnałach pierwszeństwo, wuj wie kogo wina, sprawa w sądzie podobno 

Opublikowano
9 godzin temu, daron64 napisał:

BMW widziałem ostatnio na drodze do dobrego miasta, ale oznakowane. Nie wiem czy to ten cały speed

Na Bednarach była oznakowana piątka z czarnyn grillem i w jego środku wielka kamera

Opublikowano
9 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Niedawno na Szczytnie niebiescy dostali nowe bmw nieoznakowane. Rejestracje olsztyńskie. Na mieście kogoś chyba kogoś zatrzymali, bo mrygały lampki. Mniejsza o to. Patrzę a w samochodzie jakieś szczyle poniżej 30ki. 

u nas ostatnio grasował nieoznakowany SUV Hyundaia na tablicach NOS, taki szaro-kawowy

Opublikowano
32 minuty temu, pawel885 napisał:

W Ostrołęce już rozbili nówka BMW,  wymusili na sygnałach pierwszeństwo, wuj wie kogo wina, sprawa w sądzie podobno 

A mieli tak łapać tych co sie scigaja na Ostrołęce a tu taki pech i nówka BMW poszła na szrot :) Na sygnałach jak jechali to nie mogli wymusić pierszeństwa :)

Opublikowano

Bo ja tak tu wszedłem i zapomniałem o co miałem zapytać. 

Jakie auto polecacie dla mnie? Dwa warunki ma spełniać. Diesel i żeby zmieściły się 3 foteliki na tylnej kanapie. Najlepszy byłby Ford S-Max ale nie ten budżet 

Opublikowano
1 minutę temu, JarekBazydlo napisał:

Na sygnałach jak jechali to nie mogli wymusić pierszeństwa :)

Mogli, mogli. To, że ma sygnały nie uprawnia samochodu uprzywilejowanego do wpierd@lania się na światła 

• Like 1
Opublikowano

Trzy fotele na tyle jest ok. U mnie w hondzie f-rv  są 3 fotele na przodzie.  Co za zaj...... wygoda. Jak kobita kieruje jest gdzie torebkę położyć,a nie ci na kolanach. Małych dzieci nie mam,ale taki smyk byłby przeszczęśliwy między rodzicami. 140 kucy na 2,2 litra w deeslu.Spalanie na dobrej trasie 5,4 [próbowałem zejść niżej,teoretycznie jest to możliwe,ale to kalectwo każdemu]   na co dzień między 6,1-6,5.    Miasto wychodzi jeszcze plus liter.6 bieg dopiero gdzieś na trasie przy 90 km. Przy 100 km,nawet 2000 obr,nie ma. O dziwo ciszej chodzi od zafiry,i w miarę się zbiera. Zafira 1,8 ,120 koni wychla 9-10 gazu,czasem mniej,fiat palio 1,2    75 km. z 8 gazu.   Swego czasu oplem 1,3 kadetem w trasie z Warszawą wyszło mi 5,4 benzyny.,normalnie plus litr.

• Thanks 1
Opublikowano

stare ople mało paliły, corsą udało mi się najmniej 6.3l/100 zejść LPG i to wcale nie przy jakimś super eco drivingu.

Opublikowano
Dnia 23.09.2019 o 09:10, kizak napisał:

Trzy fotele na tyle jest ok. U mnie w hondzie f-rv  są 3 fotele na przodzie.  Co za zaj...... wygoda. Jak kobita kieruje jest gdzie torebkę położyć,a nie ci na kolanach. Małych dzieci nie mam,ale taki smyk byłby przeszczęśliwy między rodzicami. 140 kucy na 2,2 litra w deeslu.Spalanie na dobrej trasie 5,4 [próbowałem zejść niżej,teoretycznie jest to możliwe,ale to kalectwo każdemu]   na co dzień między 6,1-6,5.    Miasto wychodzi jeszcze plus liter.6 bieg dopiero gdzieś na trasie przy 90 km. Przy 100 km,nawet 2000 obr,nie ma. O dziwo ciszej chodzi od zafiry,i w miarę się zbiera. Zafira 1,8 ,120 koni wychla 9-10 gazu,czasem mniej,fiat palio 1,2    75 km. z 8 gazu.   Swego czasu oplem 1,3 kadetem w trasie z Warszawą wyszło mi 5,4 benzyny.,normalnie plus litr.

Dobre jak masz jedno dziecko.Jak więcej to wieczna wojna kto ma siedzieć z przodu :)

Opublikowano

To proste,z przodu najmłodsze [najchudsze],by więcej miejsca na łokcie było,i na foteliku by nie sepleniło💪, z tyłu reszta orkiestry. Ale mnie to już nie dotyczy,i jak dzieci jadą to już ja nie kieruję.. Kieruję kiedy muszę,nawet do kościoła wolę na bocznym [tylko nie mylić  środkowym

Opublikowano
Dnia 21.12.2019 o 10:34, luisaifer napisał:

Nasz firma specjalizuje się oknami na wymiar do traktorów i kombajnów chętni priv a tak serio jak by gościu pomalował to dobrze wyszło 😃

FB_IMG_1576852764957.jpg

7 komorowe, pakiet 3 szybowy, ciepła ramka. Panie na bogato..

Opublikowano

Kupiłeś używany czy z salonu jeśli to nie tajemnica? Jak to wersja wyposażenia, wykończenie i komfort jazdy? Jeśli się na nią zdecydujemy to będzie najprawdopodobniej wersja z gazem plus hak  nowa z salonu, ale w najtańszej opcji, albo jakiś kilku letni.