Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ludzie z farmtrakiem dajcie sobie spokuj podkusiłem sie i kupiłem sam traktor spisuje sie dobrze ale jeśli codzi o części to olewają klienta ne łożysko sprsęgłoweczekam jużdwa miesiące:(

Opublikowano

A gdzie zamawiałeś to łożysko, że tyle czekasz? Raczej jak w Mrągowie jak coś się zamówi to na drugi dzień już jest. Też mam 555dt i widzę poprawę jeśli chodzi o części ile masz motogodzin i jakie objawy zużycia tego łożyska, jakieś inne awarie były?

Opublikowano

2388 motogodzin a chodzi mi o łozysko od womu to od jazdy dostałem w u nich a łożyska po prostu już grają  zamowiłem w mragowie i twierdzili że zamuwili u producenta i czekam już dwa miesiące

Opublikowano

AHA to OK, ale z łożyskiem to faktycznie mogli by dobrać jakiś zmienik aby wymiary się zgadzały no chyba że na gwarancji i trzeba oryginał. Ogólnie nie jest to taki zły ciągnik przecież wiadomo można by pewne rzeczy popoprawiać ale już o tym pisałem - to nie ten temat na forum.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez zyzek
      Orientuje się ktoś jak ustawić rozrząd/kąt wtrysku w farmtrac 555?
    • Przez Ursusc385
      Wszystko na temat ciagnikow rodziny "Farmtrac"
    • Przez olwenboniface
      Cześć wszystkim!
      Od kilku dni zauważyłem, że w moim Farmtrac 675 DT układ hydrauliczny reaguje z opóźnieniem – szczególnie przy podnoszeniu i opuszczaniu osprzętu. Olej był wymieniany miesiąc temu, filtr wygląda w porządku. Ciśnienie też w normie.
      Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym zachowaniem? Zastanawiam się, czy problem może leżeć w zaworze sterującym lub pompie. Każda wskazówka mile widziana – zanim oddam ciągnik do serwisu, chciałbym poznać Wasze opinie.
      Z góry dzięki za pomoc i dobre rady!
      among us online
    • Przez Bartek1994
      Chcę kupić Farmtraca 675 DT.Chciałbym aby właściciele tego ciągnika podzielili się swoją opinia o nim.Z góry dziekuję.
    • Przez Gazpacho
      Mam problem z podnośnikiem, a konkretnie podnosi za nisko. Pytanie: czy jest możliwość wyższego podnoszenia bez demontażu ramion?

• Dodaj nową pozycję...
v