ciagniki rodziny Farmtrac
-
Podobna zawartość
-
Przez Krezus12
Wiatm, kupilem farmtraca w zeszłym roku i po 300mth padla mi pompa wtryskowa delphi perkins i naprawa to ok 5000zl nie uznano mi gwarancji bo wykazano zle paliwo, mial ktos podobny przypadek? czy walczyl w sądzie o sprawiedliwosc? jak nei naprawia w serwisie - 9000zl strace gwarancje... zalamka
-
Przez Damian2811
Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z układem kierowniczym w moim farmtrac. Problem polega na tym że gdy ciągnik jest zimny strasznie "prowadza" po drodze, gdy ciągnik się trochę rozgrzeje jest lepiej lecz nadal nie jest to tak jak powinno być. Dodam tylko że orbitrol był wymieniany i żadnej poprawy nie ma. Z góry dziękuję za pomoc.
-
Przez Bartek1994
Chcę kupić Farmtraca 675 DT.Chciałbym aby właściciele tego ciągnika podzielili się swoją opinia o nim.Z góry dziekuję.
-
Przez Lukaszgorecki779
Witam.Spotkal mnie dość dziwny i uciążliwy problem posiadam od dwoch lat ciągnik jakim jest famtrac 675dtn i spotkal mnie dosc uciążliwy problemm otóż gdy ciągnik ma ciężko to szarpie w taki sposób jak by rozłączało i zaraz załączało przedni napęd.Dodam że gdy traktorek ma lekko ten problem nie występuje ale czym ciężej tym mocniej i częściej wyrzuca.Dodam jeszcze że występowało to praktycznie od nowości tyle że delikatniej i rzadziej,teraz występuje bardzo często np. Podczas orki co 100m.Z góry dziękuję za podpowiedzi
-
Rekomendowane odpowiedzi
Totalnie zielona, jak zacząć
Czytaj dalej »
Farmtrac 675dt