klusek

Rozsiewacz Kos

Polecane posty

gabrysiek    82

Ma ktoś instrukcję lub jakiś katalog części. Jak nazywa się ta całość co trzyma te walki w drewnianych panewkach. 

tracker    472

Na chomikuj masz instrukcję z katalogiem części.

Bóg Honor Ojczyzna

Wiadomość z agroFakt.pl

gabrysiek    82

No tak tak ale jak nazywa się ta konstrukcja z kątownika co mocuje się do niej kosz oraz te walce podtrzymujące taśmę i ten napinający i tylny. Mam już wszystkie elementy do remontu tylko brakuje mi tej konstrukcji a jak jie to pobawię się spawarką.

volvo    47

Ma ktoś w kosie opony 7.50/16?

Jak się zmienia wysiew nawozu na takich oponach?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez PiotrekMTZ
      Co sądzicie o tych rozsiewaczach?
      Bo planuje Kupić MDS 700l :lol:
    • Przez Jakub2
      Witam, siałem saletrzak rozsiewaczem Langren rs 500  zgodnie z tabelą A0/B3, za traktorem zboże jest ciemne i na końcu a po środku zboże jest jaśniejsze. Jak go ustawić żeby nie powstawały takie pasy? Zależy mi na ustawieniach na 12 metrów bo na  taką szerokość robię ścieżki.
    • Przez Marcin124
      Witam. Potrzebuję schemat podłączenia sterownika axera c1 do siłowników elektrycznych lub kogoś kto ma taki zestaw i mógłby to sprawdzić. 

• Przez wapniak
      Witam
      Moglby mi ktos pomoc zrozumiec jak najdokladniej ustawic dawke w tym rozsiewaczu, myśle posiac nim gryke, jest aplikacja w ktorej dobiera nam dawke ale to zbyt ogolne, znalazlem taki filmik instruktazowy ale nie do konca go rozumiem, 
      Z tego co zrozumialem musimy przejechac jakis odcinek zmierzyc czas i pozniej przez ten czas zwazyc ile sie wysypie ziarna ale to jest w jednostkach imperialnych, chcialem to przerobic na nasze, 
      Jaki fragment musze przejechac, i jak z szerokoscią, jak ustawic w tym rozsiewaczu szerokosc siewu czy zostaje tylko metoda prób i błędow w sensie rozsypać troche i zmierzyć,  z tego co zauważylem jak zwieksze obroty to sypie mocniej, musze trzymać stalą predkosc? Jesli jest ktos obeznany prosze o pomoc, gryki chce posiac ok 90 kg na ha

https://youtu.be/jotrrpiAFAc
    • Przez kamil0303
      Witam 
      Zakupiłem rozsiewacz amazone zam premis. i tarcze wysiewające są ost 10-24. i nie mogę w aplikacji nigdzie takich odszukać .pomoże ktoś jak to ustawić ?? pozdrawiam 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj