Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktos moglby mi powiedziec gdzie moge kupic taki licznik?? Szukalem na allegro i google ale nie moge znalezc nic konkretnego. Chcialbym go podlaczyc do sieczkarni claas jaguar. Bardzo prosze o odpowiedz.

Opublikowano

Kolego zdradzę tajemnicę (nie jest to zestaw z górnej półki) ale cenę da się zamknąć w max 50 zł. A mianowicie kalkulator + kontaktron + magnes + włącznik krańcowy + przewód i mamy licznik do pomiaru powierzchni.

Opublikowano

Tylko z skąd wziąć taki kalkulator który nie wyłącza się sam i pójdzie do niego dolutować kabelki? Też kiedyś nad tym myślałem ale nie wiem co z tym kalkulatorem.

Jest jeszcze opcja z licznikiem od roweru. Zakładasz licznik na koło który liczy dystans i mnożysz odległość i szerokość roboczą maszyny. Tylko trzeba by założyć jakiś wyłącznik który załanczalobysię na uwrociach.

Opublikowano (edytowane)

Tylko z skąd wziąć taki kalkulator który nie wyłącza się sam i pójdzie do niego dolutować kabelki? Też kiedyś nad tym myślałem ale nie wiem co z tym kalkulatorem.

Jest jeszcze opcja z licznikiem od roweru. Zakładasz licznik na koło który liczy dystans i mnożysz odległość i szerokość roboczą maszyny. Tylko trzeba by założyć jakiś wyłącznik który załanczalobysię na uwrociach.

Fakt z wyłączaniem jest problem ale z wlutowaniem nie ma najmniejszego.

Edytowane przez Sadek