Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciągnik NH T6.145  stoi jeszcze u dealera zaliczkowany i ktos się orientuje ile kosztowałoby założenie przedniego tuz wom i jaki duży obciąznik wziąć? Ciągnik jako główny przez 3/4 lata do orki uprawy siewu koszenia prasowania + transport. W poniedziałek będe dzwonic i nie wiem na ile spodziewać

Opublikowano

Tuz z maksymalnym upustem to 9 tys. ale to wycena przy zintegrowanym montowanym fabrycznie. Jeżeli będzie dokładany do ciągnika z placu na pewno będzie kosztował więcej plus robocizna. Ile kosztuje wom nie mam pojęcia co do obciążnika to lepiej kupić formę i zalać ja betonem koszt w okolicach 1,5 tys. Za nowy potrafią zawołać 3-7 tys. Obciążnik 700kg styknie chyba ze masz mega ciężki pług albo agregat.

Opublikowano

Case Farmall 85 C wszystkie możliwe opcje oprócz womu ,i tylnych obciążników 190 netto

Steyr Kompakt 85 w porównaniu do case mozliwosc 4 par hydrauliki , tempomat 2 stopniowy, bez womu tylnych obciążników z przygotowaniem pod ładowacz nieoryginalny również 190 netto

Opublikowano

teraz też przez cene stali maszyny drożeją, znajomy kupował ze 3-4 lata temu case ładowarke płacił 250 brutto ale z wyprzedaży na targach w Sitnie zaproponowali mu dobrą cene to w tedy już chyba kisiel sprzedawał case

na całą pule startujesz usług czy tylko ciągnik i ładowarka ?

Opublikowano
3 godziny temu, bialy2005 napisał:

ktos kojarzy cene ładowarki teleskopowej w case lub nh, kto to produkuje bo nie moge nigdzie znalesc informacji

Rok temu jak brałem jcb to za nh powiedzieli ok 290 netto, także odpuściłem i nawet nie targowałem. Bo widoczność tj w manitiu dużo słabsza w porównaniu z jcb

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v