Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Dnia 15.01.2021 o 12:35, Aroo22 napisał:

No tak. Logiczne jest że wersja 4WD jest droższa od 2WD. Za napęd na przód z automatu jest dopłata :D 

Nie myślałem że ten model w ogóle występuje w wersji 2 WD :ph34r:  Ale faktycznie... wpisałem w przeglądarkę i jest taki, chociaż wygląda trochę komicznie w tej wersji ;)

Opublikowano
23 godziny temu, lukaszzaborski1996 napisał:

Ktoś orientuje się w cenach t7.230 i mocniejsze t7? 

Ktos mówił ze od 370 tys ale to za S a cenna w zależności co byś chciał mieć w swoim ciągniku.

Opublikowano
Piotrek5060YouYube napisał:

Fajnie by było gdyby to była lodówka;) A to po prostu zwykły nie chłodzony schowek

no ok a w konfiguracji jak wybierasz tylni schowek za siedzeniem pasażera to o ten schowek chodzi czy o jakiś inny jeszcze?

Opublikowano
15 godzin temu, simpleNICKpl napisał:

taka bida wersja u nh, nie można części wyposażenia dobrać + nie ma zwiększonej mocy na walku i w transporcie, ale jak nie oczekujesz wodotrysków w ciągniku to bardzi fajna opcja. U mnie w galerii masz 215s

kolega ma 165S i myślałem,że to jakaś lepsza wersja a to taka bieda.

Opublikowano

Witam co sądzicie o NH T6.155  2018 fabrycznie nowy (15mth) z gwarancją ale zarejestrowany,

amortyzowana oś i kabina, skrzynia DCT z automatyką, koła 600 firestone, obciążniki przód 800kg

3 mechaniczne zawory, zarządzanie obrotami silnika, pompa 130l/min, siłowniki 90mm, 

dodatkowo elektryczne lusterka zarządzanie na uwrociach automatyczne stabilizatory lepszy fotel

268tys. netto dobra cena?

Opublikowano

Zajedz  do innego i niech ci wyceni taki sam model katalogowo. Od tej kwoty odejmij 40-42% i będziesz miał cenę aktualna na ciągnik prosto z fabryki. Będziesz mail wtedy porównanie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v