Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to 3 gary chyba odpuszczę. W końcu ciocia unia ma się dołożyć to nie ma co żyłować-tym bardziej jak widzę ceny John deere z innych tematow;) 

@tomek904 dobrze wiedzieć bo mam sporo pytań ale na priv popisze, żeby tematu nie zaśmiecać.

Na wolny czas w tygodniu przejade się do dealera mf dowiedzieć się co jest w oferowanych cenach bo przez telefon to nie rozmowa.

Opublikowano (edytowane)

Ile realnie może kosztować MF 5710 Dyna 4 ? Te ceny Mf to chyba jakaś wielka tajemnica. Jak byłem u dealera to mi podali cenę kosmiczną, później dzwonili jeszcze za jakiś czas zapytać czy się zastanowiłem i że jeszcze cena do negocjacji. Jak powiedziałem żeby przesłali na e-mail konkretną ofertę to do dziś nie przyszła.

@tomek904 zadowolony jesteś z T5.95? 

Waham się między nim a Kubotą M5091.  Największy minus obu ciągników to brak amortyzacji choćby kabiny. A może jest coś w podobnym segmencie co by miało taką amortyzację?

Edytowane przez maroko

A ktoś wie gdzie jest główna  siedziba cnh w Polsce ? Chodzi mi o magazyn ciagnikow czy coś takiego. Pytam się bo chciałbym pojechać pooglądać i porównać case new hollanda czy steyer ?

Opublikowano

w Płocku

maroko napisał:

Ile realnie może kosztować MF 5710 Dyna 4 ? Te ceny Mf to chyba jakaś wielka tajemnica. Jak byłem u dealera to mi podali cenę kosmiczną, później dzwonili jeszcze za jakiś czas zapytać czy się zastanowiłem i że jeszcze cena do negocjacji. Jak powiedziałem żeby przesłali na e-mail konkretną ofertę to do dziś nie przyszła.

@tomek904 zadowolony jesteś z T5.95? 

Waham się między nim a Kubotą M5091.  Największy minus obu ciągników to brak amortyzacji choćby kabiny. A może jest coś w podobnym segmencie co by miało taką amortyzację?

mam tura stoll i jazda z nim to prawie jak tls w John deere szybciej po dziurach jadę z turem niż bez ogólnie z ciągnika jestem zadowolony mogło by być trochę ciszej w kabinie

w Płocku tylko tam niema czego porównywać bo ciągniki jadą z montowni prosto do dealera

@Emilio

Opublikowano
7 godzin temu, marluk napisał:

@maroko na ile ci wycenili Kubotę m5091? 

202 500 brutto i tu kubota ma trochę przewagę nad konkurencją.

Byłem w Płocku i chyba wszystkie modela tam mają także można sobie zobaczyć. 

Dziś jak orałem to mi wpadł do głowy pomysł... a może drugiego farmtraca ? ;)

• Like 1
Opublikowano

W kwietniu 10 lat jak jest u mnie. Prawie 4000 mth i zero grzebania przy skrzyni czy silniku. Jedynie gumowe elementy trochę słabej jakości. Chociaż przydało by się więcej wygody.

Z tym że case i steyr razem a hn osobno to potwierdzam. Niedaleko mnie jest Zip Agro i nie mają nh. Facet nawet się oburzył jak porównałem :)

• Like 1
Opublikowano
42 minuty temu, maroko napisał:

202 500 brutto i tu kubota ma trochę przewagę nad konkurencją.

Byłem w Płocku i chyba wszystkie modela tam mają także można sobie zobaczyć. 

Dziś jak orałem to mi wpadł do głowy pomysł... a może drugiego farmtraca ? ;)

Jakie wyposażenie? Z pneumatyką?

Opublikowano

@ahten  Już wyczyściłem skrzynkę. Cenę gdzieś tu pisałem wcześniej ale nawet nie pamiętam. Byłem w Borkowie Kościelnym. Naprawdę była zawyżona bo ktoś pisał że powinni mi zwrócić za podróż do nich i marnowanie czasu ;)

@marluk z pneumatylą i przednim tuzem palagry.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 11.11.2020 o 13:25, Piotorek napisał:

Tak wygląda wzmocnienie ramy w T6.125s. 

IMG_20201109_101849.jpg

IMG_20201109_101832.jpg

To wzmocnienie ramy to opcja w przypadku przygotowania ciagnika pod ładowacz? Czy można dokupić bez ładowacza?, konfigurowałem t6 145 i żadnych wzmocnień ramy nie było

Edytowane przez kamil0qwe
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v