Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak oddzielna idzie na układ kierowniczy a użytkownik nie planuje też zakładać ładowacza przedniego, to do obsługi zaworów i podnośnika wystarczy i 60 l/min, i 80 l/min - chyba że 80-tka by działała przy większym ciśnieniu, wtedy warto by było wziąć pompę o większej wydajności. A do siewnika pneumatycznego i tak trzeba wielotłoczkową, żeby wszystko sprawnie działało.

Edytowane przez Kos_pl
Opublikowano

Ja jak brałem to do mnie dzwonili z John deera i zetora i new holland 

3 godziny temu, damianbmw1 napisał:

Ktoś podpowie jak z tymi dwiema T5 pisałem wcześniej ?

A co pisałeś bo ja nie w temacie byłem 😛 może ci pomogę 

Opublikowano
3 godziny temu, damianbmw1 napisał:

Ktoś podpowie jak z tymi dwiema T5 pisałem wcześniej ?

Jaką skszynie ci proponują? 

A tak to bym brał tą drugą opcję ja posiadam tą pierwszą i myślę że jak byś się dogadal dobrze to by coś zeszli z ceny 

Opublikowano

Chodzi o modele T5 100 poprostu jeden jeszcze stoi na placu nie zarejestrowany za 188 a jak nie to na zamówienie za 220 z tymi większymi kołami , os amortyzowana, i przedni tuz ... Więcej info będę miał jutro to podam , ogólnie ciągnik główny na ok 20 ha + dzierżawy teren mozaika klasa od 3 do 5 ciągnik do transportu i wszystko w polu ... I się właśnie zastanawiam czy dopłacać te ok 20 tys czy brać to co na placu ....

Opublikowano

Ja jak jechalem T5 z tylu mial plug z przodu tylko tura to bardzo plynnie po szosie szedl..fakt oska byla amortyzowana. Ale co ciekawe w polu potrafila sie wylączyc sama i trzeba bylo zgasic i odpalic bo inaczej nie dalo sie zalączyc spowrotem

Opublikowano

Bieda T6 jest wyposażony jak T5 na fullu ;) masz lepszy udźwig, DMC, większe koła, silnik 4,5l, większy moment obrotowy.

Jeżeli nie zakładasz ładowacz a czołowego gdzie ograniczają Cię budynki to jest to lepszy wybór na pewno ;)

Opublikowano

Zna ktoś ceny Steyr Profi/Case maxxum Multicontroller 125? Dość przyzwoicie wyposażony miękka ośka, skrzynia 24/24 (50km/h), monitor AFS da rade wyrwać na 290 tyś ?

Opublikowano (edytowane)

niech kolega @damianbmw1 napisze ile ma ha (umowy ustne się nie liczą do doboru maszyn) i czy ma jeszcze jakieś ciągniki młodsze jak 20 lat to mu podpowiemy jaką maszynę może dostać. Mi na 26ha bez problemu przeszedł ciągnik 155km

Edytowane przez damiank33
Opublikowano

no niekoniecznie, bo moze miec dzierzawy ustne które zglasza, lub zglosil do dopłat w roku poprzedzjacym zlozenie wniosku na modernizacje, a to juz sie liczy do doboru maszyn

Opublikowano
Dnia 8.01.2019 o 07:46, damiank33 napisał:

z tym claasem to bym się zastanawiał bo  niestety w domaradzu mają słaby serwis i jak coś jest nie tak z maszyną to trzeba od razu walić pisma i wydzwaniać o skubańce opóźniają wszystko aby tylko gwarancja się skończyła a jak przychodzi co do czego to za bardzo się nie znają

A kiedy miałeś problemy z tym ciągnikiem? Agromasz jest dealerem od 2014 roku. Ja od 2016 roku mam Ariona 620 i zero problemów z serwisem jak i z ciągnikiem. W zeszłą zimę złapało ropę w filtrze a w tym roku dołożony podgrzewacz i jest super.

Opublikowano
2 godziny temu, Arek napisał:

Zna ktoś ceny Steyr Profi/Case maxxum Multicontroller 125? Dość przyzwoicie wyposażony miękka ośka, skrzynia 24/24 (50km/h), monitor AFS da rade wyrwać na 290 tyś ?

mi wyszło 320 netto za maxxum 115 multicontroler wyposażenie prawie na fuul , brak gps, montora AFS i kilku pierdół 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
    • Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
  • Dodaj nową pozycję...
v