Nowy beczkowóz a rejestracja ??
-
Podobna zawartość
-
Przez Krzyszt0f
Powiedzcie mi jaką pompę wybrać do beczkowozu joskin modulo 2 10000 litrów?
jurop 11000l/min czy mec 8000l/m?
W ogóle jakie macie opinie o tych kompresorach? Która lepsza? Do tej pory miałem w meprozecie 4000l juropa i żaden problem po za tym że czasami dolać oleju i tyle no i beczka długo się pompuje ale też ma 14 lat więc może jest już trochę zmęczona ale ten mec mnie ciekawi podobno są lepsze ?
Jakie jest wasze zdanie?
-
Przez artursz89
Dzień dobry. Czy wie ktoś z was co może być jie tak z peczkowozem pichon 5000? Gdy ma zasysać dochodzi do 0,2 i koniec dalej nie daje rady a na wylewce jest normalnie 0,8 tak jakby było dobrze. Czy wiecie co koze być przyczyną?
-
Przez Ursusc385
Tak jak w temacie co o nich myslycie ? jakie sa wady i jakie zalety ?
Zycze miłego pisania !
Pozdro
-
Przez Zetor5340
Witam,chciałbym się dowiedzieć co myślicie(posiadacze) o beczkowozach z Meprozetu,jak wam się sprawują,czy warto było kupić,my posiadamy taki beczkowóz 5000 l i jak narazie spisuje się znakomicie,chodzi z Zetorem 5340,bez żadnych problemów daje sobie radę,przy zakupie od razu upomnieliśmy się o szerokie opony bo te standartowe są za wąskie,nadają się tylko na asfalt a tak z szerokimi to na naszych łąkach (torf) idzie jak burza.
Zdjęcia naszego beczkowozu już niedługo dodam do galerii AF.
-
Przez Mateusz320
Witam przegniła mi kula , na internecie są nowe kule do wspawania czy ktoś już to robił ?
Nowa kula do wspawania bez zamków 90-100zł
cały nowy rozlewacz 1800zł
-
Rekomendowane odpowiedzi
Pęka krzyżak napędu pompy hydraulicznej Ursus C360
Czytaj dalej »
New Holland M115