Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, wczoraj sprzedane po 5.50 już z VAT-em, woj. świętokrzyskie.

do kogo sprzedajesz??

przed sekunda pojechały 5,4 netto woj Świętokrzyskie powiat Jędrzejów

Edytowane przez michalk
Opublikowano

dziś po 4,80 zł +vat kujawsko pom. A świń bardzo mało. Właściciel spedu mówi że dzis jest 1/4 tego co było 10 lat temu . Od kilku lat woże w jedno miejsce i widze że jest coraz mniej świń kiedyś były kolejki dziś można o tym po marzyć :) a górka miesna jak była tak jest heheh śmieszne ale jak by robili kiełbasy uczciwie to by górki nie było a nie że w kliełbasie 55 % miesa a reszta to co papier toaletowy ??:D Pozdrawiam :D

Opublikowano

papier moze nie ale wode tak ;[ . pozniej kupisz taki schab czy karkowke w sklepie sie cieszysz ze ci starczy na dwa obiadya tu z ledwoscia na jeden starczy bo woda sie wysmarzy. tez ja wole kupic duza swinke i dac ja rzeznikowi i wiem co jem. i coraz wiecej ludzi tak robi daje gdzies prywatnie rzeznika tez dlatego miesa w sklepach nie ubywa

Opublikowano

Kujawsko-pomorskie w tym tygodniu były po 5zł+VAT. Ogólnie trend jakby w górę, a samochody po żywiec to latały w tym tygodniu jak wściekłe i przeważnie były niepełne albo wręcz puste.

Opublikowano (edytowane)

trzy lata temu stwierdzono w pewnej kiełbasie zawartość.....

....no, czego??

-waty z podpasek- bo dobrze chłonęły wodę :D

true story:)

EDIT

a MOM jak MOM, chociaż koło mięsa leżało :D

Edytowane przez ahme999
Opublikowano

5.50 netto.przeciez ludzie sie ciesza ze w biedronce czy innych tym podobnych sklepach kupuja kilbase po 9 zl i to znanych i dobrych firm z malym ale ''wyprodukowano dla biedronka'' czyli wedlug zamowienia skladu i oczywiscie jakosci wzglednej do ceny! a sklepy z dobra wedlina omijaja bo drozej wiec jak jest popyt to jest podaz.pozdrowil

Opublikowano (edytowane)

Zadałem to pytanie w tym temacie bo ten co ty podałeś to jakiś zapomniany i długo czekałbym na odpowiedź no ale dzięki pozdrawiam

Mam jeszcze pytanie i mam nadzieję na odpowiedź : W jaki sposób kryje się lochy w utrzymaniu grupowym ? Każdą lochę oddzielnie prowadzi się do knura czy może knura prowadzi się do grupy? Proszę o odpowiedź

Edytowane przez barti212121
Opublikowano

dzisiaj pojechały 24 sztuki do Kutna po 6..40 +Vat cena z haka

Podobno tendencja spadkowa...za Koncentraty w ciągu 2tygodni trzy razy były podwyżki o zbożu już nie wspomnę a cena zamiast w górę idzie w dół...

Opublikowano (edytowane)

dzisiaj pojechały 24 sztuki do Kutna po 6..40 +Vat cena z haka

Podobno tendencja spadkowa...za Koncentraty w ciągu 2tygodni trzy razy były podwyżki o zbożu już nie wspomnę a cena zamiast w górę idzie w dół...

6,3 zł/kg cena bazowa ZM Ełk

Edytowane przez Sadek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v