adikpl1

Ursus- prototypy.

Polecane posty

MarcinPykuS    68
No własnie, może z 2,3 lub 4 km/h. Też słyszałem ze M-ki są gorsze od tych starych podciwych " trzydziestek", w sensie że mniej wytrzymałe.

Możliwe że są mniej wytrzymałe, ale nie wszystkie...@robcio3dz, @Piotus89 mają C-330M i chwalą te ciągniki...jak szanujesz tak masz... :(

wojt    63

ja jeździłem tym i tym, powiem szczerze że M-ką mi sie lepiej jezdzi, ale to może tez i przez to że jest nowa(140mth od nowosci), a zwklą troche gorzej ale to chyba przez to ze już wszystko wyrobione, tak jakos dziwnielekko chodziło..., a w tej M-ce super hehe, ja tylko w polu M-ką jezdziłem, zwykłym ciapkiem tylko po drodze, ale słyszałem też opinie że zwykła 30 lepiej szła w pługu niż własnie ta M-ka :(, ale gdybym wybierał ciągnik to wolałbym M-ke z tego ze nowszy i tak wogule... heh

Wiadomość z agroFakt.pl

Adik_ziel    3
Popatrzcie po ile stoją C-330M (zwykłe też są drogie)... :) :)

http://www.allegro.pl/item286736478_super_...e_1400_mtg.html

:):( :(

lol ale pompa za ciapka 30tyś lol śmieszne dobry zetor 5211 by był czy MF255

«Adik_ziel will do anything for you.»

Jeżeli, ktoś, komuś, coś ewentualnie nikt nikomu nic... To z punktu widzenia masz ode mnie pzdr...... xD

Kocham to co robię, robię to co kocham, choć czasem muszę robić to, co tylko lubię, ale wtedy za to mi płacą. I znowu mogę robić to co kocham...

Tadeusz1212    2

Wiem, C-330 trzyma sie w cenie, bo dużo jest małych gospodarstw które potrzebuja malego ciągniczka własnie takiego jal C-330 :(

Adik_ziel za 29 tyś to już kupisz w miare zetorka 7211 albo Ursus 912 w idealnym stanie.

tommy66692    1824

M-ka jest na papierze szybsza o parę km. :) Na prawdę M-ka jest sporo szybsza :( Ale i słabsza...

Wszystko się wyrównuję ale 330m lepsza do bron,bo w pługu to często trzeba do 3 schodzić :(

Adik_ziel    3
Ale tylko na papierze,w rzeczywistości jest to spora różnica.Wierz mi bo jeździłem tą i tą :(

tak samo mi też sie wydawało ze o duzo więcej jest szybsza

«Adik_ziel will do anything for you.»

Jeżeli, ktoś, komuś, coś ewentualnie nikt nikomu nic... To z punktu widzenia masz ode mnie pzdr...... xD

Kocham to co robię, robię to co kocham, choć czasem muszę robić to, co tylko lubię, ale wtedy za to mi płacą. I znowu mogę robić to co kocham...

wojt    63

no mnie też się tak wydaje, jak zwykłą jechałem to tak sobie, ale jak Mką depłem to już czuć ze sie ten traktor kula :(

lukasz15    3
Ale tylko na papierze,w rzeczywistości jest to spora różnica.Wierz mi bo jeździłem tą i tą :(

Ja też jeżdziłem i tą i tą i Mka jest szybsza.

Publikowanie moich zdjęć bez mojej zgody ZABRONIONE!!!!!!

samo    3

ja obstaje za zwykłą trzydziecha. większa moc i trwalsza skrzynia.

lukasz15    3
ja obstaje za zwykłą trzydziecha. większa moc i trwalsza skrzynia.

Też tak sądze :(

Publikowanie moich zdjęć bez mojej zgody ZABRONIONE!!!!!!

petes    0

Mój starszy ma c 330m i już przekręcił licznik i ma 500mth. teraz od kiedy ja jeżdżę i mam rotacyjna krone to musi iść 4 czy jej sie to podoba czy nie i dostaje w d*pę czy pług lemken obrotowy 2 skibowy i gdy ciapek był w remoncie to pracowałem od sąsiada i szla zajebiaszczo i nawet pod górkę lamkenem a mój to po prostym ledwo targał mocniejsza jest zwykła ale wolniejsza i to o wiele wiec przy kupnie sie zastanów czy pole będzie tylko na miejscu i czy będzie ciapek jeździł dużo bo jeśli tak to m polecam bo na drodze o niewiele ale o coś szybsza mam nadzieje ze czymś cię naprowadziłem kto szanuje to i ma ja już szanuje po tym jak wykończyłem silnik i przy podorywkach przypadkowo skrzynie ;/ ale polecam zwykła moje zdanie. :()

tommy66692    1824

Podoba mi się w 330M ta prędkość.Na 4 to tam już można orać bo prędkość bdb :(

Ale fakt że jest M-ka sporo słabsza :(

kposy    1

co Wy? ...m ka lepsza - wzmocnione lozyskowanie w skrzyni biegow!!!! i tylnim moscie, wieksza predkosc a poza tym chodza tak samo....m-ki są mniej awaryjne

Wiem bo moj dziadek mial 2 c330 i 1 c330m ....m-ka lepsza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez DonPadre
      Cześć, moze ktos w swoim 3512 zobaczyl by gdzie powinien byc podpiety przewod ktory widac na zdjeciu ponizej (podejrzewam ze to moze byc masowy) bez niego swieci caly czas brak ladowania i przerywacz od kierunkowskazow dziwnie trzeszczy nie spelniajac swojej roli. Licze na wasza pomoc 💪😅

• Przez Mateusz100
      Witam wymieniałem ostatnio pompkę zasilającą paliwa w ursusie 360 i teraz pytanie czy to obojętnie jak ją założe na ten wałek krzywkowy co jest w pompie obojętnie w jakiej pozycji on będzie? Czy to ma znaczenie? Pytam ponieważ mam teraz problem z odpaleniem ciagnika zapala po czym zgaśnie i tak ciagle odpowietrzany juz ze sto razy i nic to nie daje pompka niby przepompowuje paliwo do zbiornika zawór przelewowy sie odzywa a on nadal nie chce zapalić w czym problem?? odkręciłem przewód jeden o wtryskiwacza i zakręciłem rozrusznikiem i o dziwo paliwo podaje więc o co chodzi? dodam ze filtry wymienione nowe i wszystko co już mogłem to robiłem..
    • Przez Leszczyk
      Witam, mam pytanie. Muszę wymienić uszczelkę pod głowicą, konieczna jest regulacja wtrysków i zaworów czy zdejmować głowice, zakładać uszczelkę i jechać dalej?
    • Przez mroziontko
      Witajcie, szukałem ale że nie jestem biegły może przeoczyłem taki temat. Czy ktoś z Was ma założony filtr z mf255 do c360 lub podobnego ciągnika? Chodzi mi o przepływ i czy pompa da radę ? Nie chodzi mi o trudność w montażu. Może ktoś z Was spotkał się z takim pomysłem?
    • Przez Leszczyk
      Witam wszystkich, mam pytanie. Konieczna jest regulacja wtrysków i zaworów w c360 podczas wymiany uszczelki czy zdejmować głowice, zakładać nową uszczelkę i jechać dalej?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj