Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2026 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Za tęczowy most znowu się wybierasz?Nayebiesz się i jakieś kocopoły po pijaku wypisujesz, wyleczysz kaca i następne jakieś pierdolty. Nie wiem czy ty bardziej poyebany trzeźwy czy nagrzany? Co kilka dni zmieniasz zdanie, wyznanie i stan posiadania. Niezłego masz tam zajoba w tym pustym łbie.

Nie życzę sobie abyś w taki czy inny sposób mnie obrażał 

Jeszcze raz powiem nie pije, nie palę i nie ćpam.

Wielokrotnie to pisałam tutaj i nie zamierzam tego w nieskończoność powtarzać abi nie jestem psychicznie chora jeśli od czasu do czasu zrobię sobie żarty to że inni przez chwilę się nie zastanowię że to żart to już nie moja winna że zamiast pomyśleć wolą działać to już nie moja winna. 

Chodząc do kościoła powinieneś wiedzieć że są dwa  przykazania Boże które plbrzmią nie czyn innym co tobie jest nie miłe, szanuj bliźniego jak siebie samego 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
8 godzin temu, Popier96 napisał(a):

I jak? Świnta świnta i po świntach. Nie mało co, a już 2tygodnie od wigilii. Czas zadupcza. Powoli trzeba wiosny wyczekiwać i zastanawiać się co z tym żywotem czynić dalej. 

A co tu się zastanawiać. Żyć jak się żyło i tyle ,zająć się robotą 🙋

Opublikowano

Wczoraj coś delikatnie popadało 

-8 jest

4 minuty temu, malaczarna napisał(a):

-6.5 było w aucie. Kto wymyślił etat? Ledwie się zwloklam z łóżka 

A tak to byś leżała dzień 😭

Opublikowano
malaczarna napisał:

-6.5 było w aucie. Kto wymyślił etat? Ledwie się zwloklam z łóżka 

a ja już nie mogłem się doczekać myślałem że zwariuje jeszcze jak nie było mrozów to coś dlubalem w garażu a ostatnie te mroźniejsze dni to już w domu

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v