Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Goebbels ty mnie tu Hitlerem nie zdenerwujesz bo Gebbelsem jesteś nazwany nie tylko przeze mnie lub Urbanem za te propagandę. Sam na Goebbelsa lub Urbana pracujesz głosząc hasła, że Czarnek ma oze sroze zdejmować z dachu. A po co je tam założył jak to takie be jak was ciemnotę straszą. 

Jak tam pierwszy dzień urzędowania premiera Czarnka i oze sroze go zaorało? Kiedy zdejmuje to z dachu? Ciemny pisowski ludzie który wszystko kupi.

hitler znowu przedawkowałeś, pewnie czarnek ci się przyśnił :D 

• Haha 1
Opublikowano

Teraz to niech Orlen obniży marzę ile się da i dobry wywiad co będzie w najniższych 2 tygodniach , ja bym jeszcze się wstrzymał z interwencją w podatkach 

Opublikowano

marcowe calle na uso wystawiają już na 135$

zaraz uwolnią rezerwy i spekulanci się przejadą

rozmawiałem na początku stycznia z kolegą, maklerem i doradcą finansowymi i mówi:

robiłem analizę wykresu cen ropy, zgadnij co mi wyszło? 250$ za baryłkę, sam nie wierzę w taki scenariusz, musiałaby być wielka światowa zawierucha 

oby się nie sprawdziło

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

https://www.youtube.com/shorts/DXm4a5Lnd8g

"Donald Trump, Donald Trump, Donald Trump !!!"

W dniu 6.03.2026 o 21:37, Tomasz0611 napisał(a):

Z Tobą Goebbels nie rozmawiam ... 

co jest? nie wytrzymałeś ciśnienia? zawory ci puściły? 🤣

teraz nikt normalny nie kwestionuje, że wysokie ceny ropy to wynik wojny w iranie

natomiast w 2022r po-łgłowki krzyczały, że wysokie ceny to wina pis, tusk mówił, że gdyby on rządził to gaz byłby o 50% tańszy a benzyna byłaby po 5,19zł

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, nie napisał(a):

co jest? nie wytrzymałeś ciśnienia? zawory ci puściły? 🤣

Nie, po prostu tak tylko przypomniałem, że ty i twoi mocodawcy całują w 4 litery tego idiotę wysmarowanego samoopalaczem ... Każdy kto wtedy krzyczał i popierał tego idiotę z USA powinien teraz każdemu dopłacać do paliwa z własnej kieszeni ...

Ale co tam, Polaków stać płacić więcej za paliwo aby ucichła afera w którą zamieszany jest pomarańczowy przyjaciel Tadeusza Batyra ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

Bo co chcesz dyktować Ameryce co mają robić - kogo napierdalać  ich wybór robią bo tak chcą .

Unia robi też co chce nakazuje zakazuje .

Polska pomaga Ukrainie bo chce i co zabronisz .  Donald Polski  pomaga Ukrainie  i nie przestanie pomagać .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

No patrz a tak tego Trumpa tu hołubiliście. Taka była wasza radość jak go wybrali. I co już się nie podoba? Coś takiego? A gdzie te hasła, że Trump nie chce z Tuskiem gadać tylko z Nałrokim? Gdzie ten miliard dolarów na Gazę?

zacytuj - gdzie JA go hołubiłem ?

Jak czytam tę sraczkę na temat Brauna w niecieckich polskojęzycznych mediach, te wypowiedzi "ekspertów" - aż się chce śmiać. Ambasador USA ma czelność nam mwić, co jest dobre, a co złe, USA daje sobie prawo decydować o normach moralnych. Normalnie śmiech na sali. A Braun poszedł do ambasady Iranu jako osoba prywatna - nikt mu nie zabroni. 

Tym, co tak na niego szczekają przypomnę tylko, - Piłsudski tez swego czasu był socjalistą i blisko mu było do Lenina. 

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie, po prostu tak tylko przypomniałem, że ty i twoi mocodawcy całują w 4 litery tego idiotę wysmarowanego samoopalaczem ... Każdy kto wtedy krzyczał i popierał tego idiotę z USA powinien teraz każdemu dopłacać do paliwa z własnej kieszeni ...

przecież od kiedy został prezydentem to cena ropy spadła z 77$ do 55$ 🤣

podziękuj trumpowi, że załatwił ci tańsze paliwo przez kilkanaście miesięcy 😂 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał(a):

przecież od kiedy został prezydentem to cena ropy spadła z 77$ do 55$ 🤣

Naćpałeś się czy co ?? Od kiedy został prezydentem to aby robi bałagan na świecie ... Największy sukces baryłka ponad 100$ ...

Ale właźcie mu nadal w d*pę, on się cieszy z takich idiotów co go popierają i włażą mu w doope ... Wychwalać mandarynkę to jak wychwalać Hitlera i robić z niego męża stanu ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

Historyczne maksimum cenowe ropy naftowej odnotowano 11 lipca 2008 roku, kiedy cena za baryłkę sięgnęła niemal 147,16 dolara 

W 2008 roku prezydentem Stanów Zjednoczonych był George W. Bush 43. prezydent .

George W. Bush 

Wojna w Afganistanie od 2001 r  Rozpoczęta w odpowiedzi na ataki terrorystyczne z 11 września 2001 roku. Jej celem było obalenie talibów i zniszczenie Al-Kaidy.

Wojna w Iraku (od 2003 r.): Inwazja na Irak pod przywództwem USA, której celem było obalenie Saddama Husajna, co uzasadniano rzekomym posiadaniem przez Irak broni masowego rażenia .

Wojna w Zatoce Perskiej była konfliktem zbrojnym między Irakiem a koalicją 42 państw pod przewodnictwem Stanów Zjednoczonych.

Przepierdolili się do Donalda Trumpa - Ameryka będzie lała kogo chce i kiedy chce .

Polacy byli 45 lat pod butem - czerwonej zarazy i nadal chcą być wielbią mirr . 

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Oze sroze Czarnaka cały dach opierdzielony. Realne zdjęcia domu. Sporo tego naładowane nie zdziwił bym się że się grzeje i chłodzi kolejnym diabelskim wynalazkiem jakim jest pompa ciepła. A ciemnocie każą wunglem palić 

z32649212AMP,Panele-fotowoltaiczne-na-dachu-domu-Przemyslawa-Cz.jpg

30 minut temu, nie napisał(a):

teraz nikt normalny nie kwestionuje, że wysokie ceny ropy to wynik wojny w iranie

Masz racje nikt normalny nie kwestionuje ale pis krzyczy dalej wina Tuska. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
10 godzin temu, dysydent napisał(a):

zdecydowanie Mentzen jest lepszym ekspertem od finansów jak Ziemkiewicz

Zdecydowanie lepszym, aż z tej ,,lepszości" PKW mu partię rozwiązała🤣

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, jahooo napisał(a):

Normalnie śmiech na sali. A Braun poszedł do ambasady Iranu jako osoba prywatna - nikt mu nie zabroni. 

Może być ilustracją przedstawiającą tekst

Nie poszedł jako osoba Prywatna tylko jako Poseł  Parlamentu Europejskiego.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Zdecydowanie lepszym

A Ziemkiewicz z tej nienawiści do zgniłego zachodu posłał tam córkę na studia, zamiast do najlepszej uczelni, KUL, gdzie wykłada wielki polski myśliciel, prof. Czarnek xD 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Przecież pisowcy żyją w zakłamaniu swojej ciemnocie wszystko wmówią a sami to robią  Czarnek wziął dotacje na fotowoltaikę wg specjalistów zwróci mu się po trzech latach ale ciemnocie każą wunglem palić  itd itd. A ciemnota łyka.

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A Ziemkiewicz z tej nienawiści do zgniłego zachodu posłał tam córkę na studia, zamiast do najlepszej uczelni, KUL, gdzie wykłada wielki polski myśliciel, prof. Czarnek xD 

4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Przecież pisowcy żyją w zakłamaniu swojej ciemnocie wszystko wmówią a sami to robią  Czarnek wziął dotacje na fotowoltaikę wg specjalistów zwróci mu się po trzech latach ale ciemnocie każą wunglem palić  itd itd. A ciemnota łyka.

a wy wyzywacie socjal, a pierwsi łapki wyciągacie po pieniądze 🤣🤣

Opublikowano
26 minut temu, Ulman napisał(a):

Trzeba odkręcić kran i kupować od Putina i po kłopocie.

kilka lat i zapomniałeś że to putin ograniczył dostawy do europy 

Opublikowano
26 minut temu, galan99 napisał(a):

Może być ilustracją przedstawiającą tekst

Nie poszedł jako osoba Prywatna tylko jako Poseł  Parlamentu Europejskiego.

czyli nie jako członek władz Rzeczpospolitej Polskiej

Opublikowano
5 minut temu, jarecki napisał(a):

kilka lat i zapomniałeś że to putin ograniczył dostawy do europy 

a co to ma wspólnego?

19 minut temu, nie napisał(a):

a wy wyzywacie socjal, a pierwsi łapki wyciągacie po pieniądze 🤣🤣

Oczywiście . Trzeba odzyskać ze złodziejskich podatków ile się da. 

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, dysydent napisał(a):

no; niech Ci będzie i demencja powodem że nie za chętnie co naprawdę wartościowego chcę ot tak za free udowadniać komukolwiek
tak czy inaczej jesteś skazany na siebie; powodzenia
niech Cię alerty RCB prowadzą :D 

to wspólnoty majątkowej nie ma z żoną? przecież taki prorodzinny.
coś wyczytałem w necie że nie ma domu swojego a to o to chodziło bo głębiej nie wnikałem i jeszcze wyczytałem że taki to profesor i taki mądry, wykształcony a dał się wrobić w kredyt frankowy?
Czego oni ich tam na tym KULu uczą? 

to ja już wolę ze swoją

zostać :P 

jak kaze tradycja pisowska przepisal calosc na zone .

nawet nie ma samochodu ale ma kredyt na dom  do splacenia..

mozna sprawdzic oswiadczenie majatkowe.

gdyby pisowska bidota dowiedziala sie jaka ma wille  to by na konfederacje zaglosowala..

1 godzinę temu, nie napisał(a):

marcowe calle na uso wystawiają już na 135$

zaraz uwolnią rezerwy i spekulanci się przejadą

rozmawiałem na początku stycznia z kolegą, maklerem i doradcą finansowymi i mówi:

robiłem analizę wykresu cen ropy, zgadnij co mi wyszło? 250$ za baryłkę, sam nie wierzę w taki scenariusz, musiałaby być wielka światowa zawierucha 

oby się nie sprawdziło

a smoki w tej bajce byly ??

50 minut temu, hubertuss napisał(a):

Oze sroze Czarnaka cały dach opierdzielony. Realne zdjęcia domu. Sporo tego naładowane nie zdziwił bym się że się grzeje i chłodzi kolejnym diabelskim wynalazkiem jakim jest pompa ciepła. A ciemnocie każą wunglem palić 

z32649212AMP,Panele-fotowoltaiczne-na-dachu-domu-Przemyslawa-Cz.jpg

Masz racje nikt normalny nie kwestionuje ale pis krzyczy dalej wina Tuska. 

ciekawe czy zglosil do zakladu energetycznego zwiekszenie mocy ??