Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, jahooo napisał(a):

Jak Trump robi to na większą skalę, to jest OK, a jak Nawrocki reklamuje swoim nazwiskiem szmaty, to wielke ajwaj

Też pożycza od fotografa? 🤣

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

A bo teraz jest prostytucja, przy Krakowskim Przedmieściu ...

To już konstytucja nie ważna ? , no jak to 😂 

Święta , sylwester spędzone przez tylu posłów PO w sejmie poszły na marne 😂

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Nie przystoi to latać z tęczową flagą w śród ludzi dziwacznie poprzebieranych 

Który prezydent to robił?

Nawrocki traktuje bycie prezydentem, tak trochę jak bycie jakimś medialnym celebrytą...

Chyba nie na to liczyłem...

• Confused 1
Opublikowano

a gdyby miał np. nike albo prada, to też by po-łgłowki pisały, że jest słupem reklamowym?

nikogo do kupowania (ani nawet komentowania) nie zmusza, ale po porażce z czarzastym i safe trzeba rozkręcić kolejną gównoburzę dla po-łgłówków, żeby przykryć nieudolność rządu

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

W sumie że coś wygrzebał w walizce fotografa, to jeszcze może i nie powód do afery. Tak se wyobraziłem jakby obok stały walizki np. Michała Szpaka. Co wtedy mógłby Pan Prezydent na siebie założyć? Kuźwa aż mnie strach obleciał.

Strach to jest z tobą .Z ubrań szpaka to lewackie cudaki mogą korzystać 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Święta , sylwester spędzone przez tylu posłów PO w sejmie poszły na marne 😂

Allach wysłuchał ich modlitwę oraz docenił poświęcenie i odsunął PiS od władzy. Konstytucja została obroniona.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Który prezydent to robił?

Nawrocki traktuje bycie prezydentem, tak trochę jak bycie jakimś medialnym celebrytą...

Chyba nie na to liczyłem...

Trzaskowski .

To co się k**wa spodziewałeś że będzie mówił , tak panie tusk , ma Pan racje itp 😂

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Allach wysłuchał ich modlitwę oraz docenił poświęcenie i odsunął PiS od władzy. Konstytucja została obroniona.

Przecież wygrali wybory a chęć wspólnej władzy zrodziła się w innych 

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Doooobra trepem do końca.

Jak nie doczekałeś emerytury i spierdoliłeś to co z ciebie za wojskowy

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Trzaskowski .

To co się k**wa spodziewałeś że będzie mówił , tak panie tusk , ma Pan racje itp 😂

Nigdzie tego z Tuskiem nie łączyłem.

Znowu fantazjujesz.

Chyba może mi się nie podobać takie zachowanie mojego prezydenta?

Nie muszę tylko go wychwalać...prawda?

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Jak nie doczekałeś emerytury i spierdoliłeś to co z ciebie za wojskowy

Dostałem zapewnienie że "pod moją nieobecność w szeregach Rzeczpospolita nie upadnie" Wielu dzielnych tam zostało i wielu dzielnych dołączyło.

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 14.02.2026 o 07:48, Tomasz0611 napisał(a):

Po prostu nie interesują mnie atrakcje gdzie mogą dostać się takie chamy jak ty ... Co to walną 2 browary, zjedzą serek z grilla i zeszczą się gdzieś w krzakach ...

tak wygladaja twoje podroze ??

nic dziwnego ze sam jezdzisz.

a gdzie takie pany jak ty jezdza ?? zebym wiedzial co omijac 

W dniu 14.02.2026 o 07:49, 12Pafnucy napisał(a):

..ani motocyklem, ani...ani...wystarczy spojrzeć na bebzon....🤭😄

popatrz na moje nowe zdjecia..

na pewno waze mniej niz ty 🤣

W dniu 14.02.2026 o 08:01, mirro napisał(a):

Ooooooo widzę że wszyscy w formie od samego rana.🤣

co by bidne chlopaki robily beze mnie 😂

W dniu 14.02.2026 o 08:03, Rowan napisał(a):

Poziom chamstwa w górach wskoczył na całkiem inny level, Pa@jacus zawitał w wyższe partie Polski A🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nie znam… To jakiś skup bydła?🤔

spotkales go w bodzentynie ?? nie znam jego dziejow..

W dniu 14.02.2026 o 09:00, jarecki napisał(a):

Tatry ? 

termy .. w gory to trzeba miec teraz sprzet porzadny.

W dniu 14.02.2026 o 09:18, mirro napisał(a):

Aaaaaa z jakiego poziomu wystartowałem? Wystartowałem z poziomu gleby a nawet z poziomu gęby trzymanej w błocie. 

Do dziś wydaje mi się że to błoto dalej zalewa mi oczy. 

walcz i nie poddawaj sie ..adz jak baron munchausen

W dniu 14.02.2026 o 10:53, racyl napisał(a):

Chyba pierwszy Minster rolnictwa jest od psów i kotów przede wszystkim  

KROPIK przyjęty przez Stały Komitet Rady Ministrów ✔Czas na kolejny krok – obrady Rady Ministrów.
Zrobiliśmy ważny krok w kierunku realnego ograniczenia bezdomności zwierząt w Polsce. Stały Komitet Rady Ministrów przyjął projekt ustawy o Krajowym Rejestrze Oznakowanych Psów i Kotów (UD128).
Jako Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi podjąłem decyzję, aby budowę i prowadzenie KROPiK powierzyć Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa – instytucji doświadczonej w prowadzeniu ogólnokrajowych systemów informatycznych i rejestrów.
Co wprowadza projekt?
✔ obowiązkową identyfikację i rejestrację wszystkich psów
✔ obowiązkową identyfikację i rejestrację psów i kotów przebywających w schroniskach lub wprowadzanych do obrotu
✔ możliwość dobrowolnej rejestracji pozostałych kotów na życzenie właściciela
Rejestr powstanie w ciągu 3 lat. Kolejne 3 lata przeznaczymy na identyfikację i rejestrację zwierząt objętych ustawą.
Psy i koty już oznakowane mikroczipem zgodnym z normą ISO 11785 nie będą musiały być znakowane ponownie – konieczna będzie jedynie ich rejestracja w systemie.
Koszt oznakowania oraz koszt rejestracji wyniosą do 50 zł za każdą z usług. Opłaty będą pobierane przez lekarzy weterynarii za wykonane czynności.
To rozwiązanie zwiększy odpowiedzialność właścicieli, ułatwi odnajdywanie zaginionych zwierząt i wzmocni walkę z pseudohodowlami. Działamy konsekwentnie – dla dobra zwierząt i ich opiekunów.

jakby policzyl to psow i kotow jest wiecej niz krow, a niedlugo to i  swin..

21 godzin temu, jahooo napisał(a):

trzeba mieć rezerwy i sojuszników, my nie amy aktualnie ani jednego, ani drugego

90% poborowych deklaruje, że spier.... do niemiec

to jak wychowaliscie wasze dzieci ze do niemiec chca uciekac a nie do waszej wymarzonej mateczki rossiji ??

aaa wy nie macie dzieci ..

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nigdzie tego z Tuskiem nie łączyłem.

Znowu fantazjujesz.

Chyba może mi się nie podobać takie zachowanie mojego prezydenta?

Nie muszę tylko go wychwalać...prawda?

No a z kim ma się nie dogadywać 

Pewnie jakby siedział pod żyrandolem i na wszystko się zgadzał to byłby wychwalany i tylko pozytywnie o nim mówiliby 😂

1 minutę temu, mirro napisał(a):

Dostałem zapewnienie że "pod moją nieobecność w szeregach Rzeczpospolita nie upadnie" Wielu dzielnych tam zostało i wielu dzielnych dołączyło.

Powiedz ,że to było kiedy donald zwijał wojsko i nie było dla ciebie miejsca już tam 😄

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Jakie dogadywać 

Ja tylko o robieniu reklamy...

Znowu fantazjujesz....😄

Jakby się dogadywał to i nic nie wypominaliby mu .

Tak trudno to zrozumieć