Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Aaaaaa jakby fotograf miał koszulkę z dumnym napisem "Sex Instructor"? Też by poszła?

Albo "f*ck you Trump" ?? xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Najlepsze jest, że taki racyl w to uwierzy xD 

Co ma mi przeszkadzać jego czapka czy bluza ?

Opublikowano (edytowane)
Teraz, racyl napisał(a):

Co ma mi przeszkadzać jego czapka czy bluza ?

Ty na prawdę taki głupi i nie wiesz o co chodzi ?? Prezydent jest słupem reklamowym dla ciuszków swojej siostry i byłego współpracownika, rozumiem że wszystko w porządku ??

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Ty na prawdę taki głupi i nie wiesz o co chodzi ??

Co ci przeszkadzają te ciuchy, ktoś ci każe je kupować 😄

Pewnie lepiej byłoby jakby miał tęczową flagę na tych ciuchach😄

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

..wiadomo już że Tusk temu winien...

Booooo nie będzie Tusk mówił Prezydentowi dokąd ma lecieć i co zakładać na siebie.

I walizki z ubraniami tez nie będzie kompletował . Zawsze można ciś złapać z walizki fotografa.

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano

No debil, zwyczajny, pospolity debil ...

Licz się ze słowami chłoptasiu . Ja wiem że tęczowe wartości są ci bardziej bliskie 

Opublikowano

Wie dokładnie, ale jeszcze oficjalnych wytycznych nie dostał...wiadomo już że Tusk temu winien...🤭

Dla ciebie takie pierdoły są ważniejsze niż zadłużanie kraju na ponad 40 lat 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Licz się ze słowami chłoptasiu . Ja wiem że tęczowe wartości są ci bardziej bliskie 

Rozumiem, że nie widzisz nic złego w tym, że prezydent naszego kraju robi jako słup reklamowy dla firmy swojego znajomego, z której to siostra tego prezydenta czerpie zyski ?? I jeszcze ta firma wciska chińskie zegarki, dość słabej jakości, jako polski, patriotyczny produkt ??

Opublikowano

Rozumiem, że nie widzisz nic złego w tym, że prezydent naszego kraju robi jako słup reklamowy dla firmy swojego znajomego, z której to siostra tego prezydenta czerpie zyski ?? 

Jak Trump robi to na większą skalę, to jest OK, a jak Nawrocki reklamuje swoim nazwiskiem szmaty, to wielke ajwaj

• Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Dla ciebie takie pierdoły są ważniejsze niż zadłużanie kraju na ponad 40 lat 

Wszystko jest ważne.

Jednak takie niestosowne zachowanie naszego prezydenta jakoś razi.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Rozumiem, że nie widzisz nic złego w tym, że prezydent naszego kraju robi jako słup reklamowy dla firmy swojego znajomego, z której to siostra tego prezydenta czerpie zyski ?? I jeszcze ta firma wciska chińskie zegarki, dość słabej jakości, jako polski, patriotyczny produkt ??

I chcesz powiedzieć, że ty lewak z krwi i kości zaraz kupisz sobie te ciuchy 😂. Pojebało doszczętnie 

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Wszystko jest ważne.

Jednak takie niestosowne zachowanie naszego prezydenta jakoś razi.

Co ma razić , ładny napis 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

Jak Trump robi to na większą skalę, to jest OK

Debila wysmarowanego samoopalaczem mam gdzieś, nie jest prezydentem kraju którego jestem obywatelem ...

Teraz, racyl napisał(a):

I chcesz powiedzieć, że ty lewak z krwi i kości zaraz kupisz sobie te ciuchy 😂. Pojebało doszczętnie 

Czyli nie widzisz w tym nic złego ??

Opublikowano

Debila wysmarowanego samoopalaczem mam gdzieś, nie jest prezydentem kraju którego jestem obywatelem ...

Twój idol tusk, czarzasty też nie potrafili się pohamować . I wy uważacie się za normalnych 😂

Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Najlepsze jest, że taki racyl w to uwierzy xD 

Dobrze że jego wyborcy to barany

Całe szczęście że fotograf nie miał akurat koszulki ze swastyką, albo z fuitinem. Ale wtedy nałroki by się też wytłumaczył, że tylko przyniósł pomarańcze, albo że tylko pożyczył koszulkę, bo fotograf akurat taką miał, to normalne że prezydenci pożyczają koszulki od fotografów, inaczy w czym by chodzili...

bd7e593324b7bfda72f1660f4ffd7fc6d3153411f6a1bec96c6fed8751c9d2ff.jpg

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Lewaki i twoi idole mówią, że to nie ich prezydent więc po co się przejmujecie w czym chodzi 🤣

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, racyl napisał(a):

Co ma razić , ładny napis 

Pewne rzeczy nie przystoją..

No ale widzę że ty tego nie rozumiesz po prostu.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, mirro napisał(a):

tyle że Niemcy postawili na metalowe.

Jako były trep powinieneś wiedzieć ze wcale niebyło tak jak to przedstawiała hitlerowska propaganda, że tam tylko zmotoryzowane wszystko było. Koni żywych też było mnóstwo, chyba podobnie jak w polskiej armii.

Edytowane przez witejus
  • Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

W sumie że coś wygrzebał w walizce fotografa, to jeszcze może i nie powód do afery. Tak se wyobraziłem jakby obok stały walizki np. Michała Szpaka. Co wtedy mógłby Pan Prezydent na siebie założyć? Kuźwa aż mnie strach obleciał.

Opublikowano
1 minutę temu, tomek222 napisał(a):

Dobrze że jego wyborcy to barany

Całe szczęście że fotograf nie miał akurat koszulki ze swastyką, albo z fuitinem. Ale wtedy nałroki by się też wytłumaczył, że tylko przyniósł pomarańcze, albo że tylko pożyczył koszulkę, bo fotograf akurat taką miał, to normalne że prezydenci pożyczają koszulki od fotografów, inaczy w czym by chodzili...

No i jak  z tą konstytucją teraz, coś drgnęło bo przestaliście pokazywać się publicznie z napisem konstytucja 🤣

• Like 1
Opublikowano

Pewne rzeczy nie przystoją..

No ale widzę że tu tego nie rozumiesz po prostu.

Nie przystoi to latać z tęczową flagą w śród ludzi dziwacznie poprzebieranych 

• Like 1