Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, nie napisał(a):

OficjalneZero

Donald Tusk : „Niektórzy mówią, że Ukraina powinna być za wszystko wdzięczna, a prawda jest dokładnie odwrotna - to cała reszta nas powinna być wdzięczna Ukrainie”.

---------------------------------------------------------------------------------------

Image

nie wiadomo jakie bedzie oprocentowanie safe

a w styczniu rząd wyemitował obligacje w euro"

Obligacje 5-letnie, uzyskano rentowność 2,964 proc.

Obligacje 10-letnie. uzyskano rentowność 3,739 proc.

niżej oprocentowane i możemy pieniądze z tych obligacji wydać na co chcemy i kiedy chcemy

safe to niemiecka pętla na polską szyję, a rząd pracuje dla niemca jako kat 🤮

teraz obligacje 10 letnie 5,4 % są wyceniane , a raczaj ratingi będą spadały 

Opublikowano
16 minut temu, mirro napisał(a):

Szkoda że właśnie takiego.

Przesadzasz , ot chociażby veto ostatnie do ustawy o mowie sląskiej było przydatne , można to okreslić było jako gwara 

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

teraz obligacje 10 letnie 5,4 % są wyceniane , a raczaj ratingi będą spadały 

Jak ta głupota się w społeczeństwie przyjęła że ukraina za tyle krajów walczy to ona jest wielkim macarstwem 

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Może niech wymieni co mu się podoba. Będzie o wiele szybciej xD

Tobie top by się taki podobał co by głosował za tym że i chłop może urodzić dziecko 😂

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Głosował PRZECIW poprawce ,Tylko biologiczna kobieta może zajść w ciążę" ADAM JARUBAS Przewodniczący Podkomisji Zdrowia Publicznego (SANT) w Parlamencie Europejskim 233 233PRZECIW PRZECIW 200 ZA 107 WSTRZYMAŁO 107WSTRZYMAŁOSIE SIĘ”

• Like 2
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Jak ta głupota się w społeczeństwie przyjęła że ukraina za tyle krajów walczy to ona jest wielkim macarstwem 

A kto powie, że jest inaczej to już onuca🤦‍♂️ Już kilkukrotnie to mówiłem, to dziadostwo powinno być zrównane z ziemią. 

Opublikowano
Teraz, Rowan napisał(a):

A kto powie, że jest inaczej to już onuca🤦‍♂️ Już kilkukrotnie to mówiłem, to dziadostwo powinno być zrównane z ziemią. 

A co ma to dziadostwo do tego że nasi policy takie głupoty opowiadają że ukraina za kogoś walczy .

Opublikowano
3 minuty temu, marulekk napisał(a):

Ja pier**lę, już mrozy do Następnej niedzieli nadają 

Za pisu tego niebyło 

Niech mrozi

Juz kilka zleceń na wycinkę i pocięcie drewna jest 

A jakby było ciepło to by na drugą zimę mieli jeszcze

Opublikowano
10 minut temu, racyl napisał(a):

A co ci się k**wa w nim nie podoba ?

Nie jest blondynką?🤣

5 minut temu, Rowan napisał(a):

A kto powie, że jest inaczej to już onuca🤦‍♂️

Nie onuca, tylko łonuca. 

Opublikowano
6 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Niech mrozi

Juz kilka zleceń na wycinkę i pocięcie drewna jest 

A jakby było ciepło to by na drugą zimę mieli jeszcze

Jak ci wymrozi jęczmień to inaczej będziesz śpiewał znaczy narzekał na Tuska że to jego wina 😛😛😛

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał(a):

Jak ci wymrozi jęczmień to inaczej będziesz śpiewał znaczy narzekał na Tuska że to jego wina 😛😛😛

A niech mu wymrozi, ale tylko jemu, może zmądrzeje co nie co ...

Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał(a):

Może nie pod śniegiem jeszcze, nie przebija jak wygląda jeszcze