Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
12 minut temu, nie napisał(a):

nawet nie wiedzą jakie będzie oprocentowanie

"3-4%" 🤣 oczywiście zmienne

gdy wzrośnie oprocentowanie euroobligacji to rata wzrośnie nawet o kilkaset %

gdy wzrośnie kurs euro o 30% to z miejsce jesteśmy winni dodatkowe 60mld zł

prosta droga do bankructwa jak "frankowicze"

węgrom już zablokowali pożyczkę, żeby orban przegrał wybory w kwietniu

Ale to są tylko twoje wymysły. Może wzrośnie może spadnie to jest za 10 lat spłata przez 30 lat. jak pis kupował w Korei na krechę to dobrze było odsetki wyższe to nic ale to pis kupował. A teraz pis ma problem, że te pieniądze nie oni dostaną  Rząd w roku 2027 i 2026 będzie miał za co kupować broń przez to nasza kasę przekieruje gdzie indziej i np wprowadzi kwotę wolną od podatku 60 tys i to was tak naprawdę boli. Kolejny argument w kampanii 2027 zostanie wytrącony pisowi z ręki.

Opublikowano

Bohaterskie wojska NATO -Dostali wp***dol od Ukraińców .

Rzeź wojsk NATO. Ukraińcy pogrążyli oddziały Sojuszu

Podczas ćwiczeń Hedgehog 2025 oddziały NATO zostały zdziesiątkowane przez uczestniczące w manewrach wojska ukraińskie - podaje "The Wall Street Journal". "Siły przeciwnika były w stanie wyeliminować dwa bataliony w ciągu jednego dnia, więc pod względem ćwiczeń, w zasadzie, nie były w stanie dalej walczyć" - mówi cytowany przez gazetę ekspert uczestniczący w ćwiczeniach.

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No jak Błaszczu brał kredyty na uzbrojenie na ponad 5% to piałeś z zachwytu, wychwalałeś rząd Zjednoczonej Kurwicy

dawaj cytat

i napisz ile jeszcze trzeba nabrać kredytów, żebyś był ukontentowany? 

Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

dawaj cytat

i napisz ile jeszcze trzeba nabrać kredytów, żebyś był ukontentowany? 

Chcesz to sobie grzeb i szukaj w tych swoich wypocinach. Jak coś znajdziesz to kopiuj-wklej, od tego jesteś specjalistą ...

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał(a):

Bohaterskie wojska NATO -Dostali wp***dol od Ukraińców .

Rzeź wojsk NATO. Ukraińcy pogrążyli oddziały Sojuszu

Podczas ćwiczeń Hedgehog 2025 oddziały NATO zostały zdziesiątkowane przez uczestniczące w manewrach wojska ukraińskie - podaje "The Wall Street Journal". "Siły przeciwnika były w stanie wyeliminować dwa bataliony w ciągu jednego dnia, więc pod względem ćwiczeń, w zasadzie, nie były w stanie dalej walczyć" - mówi cytowany przez gazetę ekspert uczestniczący w ćwiczeniach.

tylko wiekszosc tych Ukrainskiego dowództwa szkoliŁa sie w Rosji 

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ale to są tylko twoje wymysły. Może wzrośnie może spadnie to jest za 10 lat spłata przez 30 lat.

Gra planszowa Monopoly Junior Psi Patrol - Hasbro Games

zacznij od tego 🤣

Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No jak Błaszczu brał kredyty na uzbrojenie na ponad 5% to piałeś z zachwytu, wychwalałeś rząd Zjednoczonej Kurwicy, a jak teraz kredyt na uzbrojenie na 3% to złodziejskie warunki, to ja już nie wiem ... Może w Tworkach albo Choroszczy sobie z takim przypadkiem poradzą ...

wziął i kupił to co chciał a nie to co ktoś mu kazał 

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Chcesz to sobie grzeb i szukaj w tych swoich wypocinach. Jak coś znajdziesz to kopiuj-wklej, od tego jesteś specjalistą ...

co tak szybko uciekasz do nory?  🤣

Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

co tak szybko uciekasz do nory?  🤣

Nie uciekam, po prostu szkoda mi czasu na takiego jak ty, jak będę chciał sobie poczytać pierdy rodem od Sakiewicza czy Karnowskich to wiem gdzie ich szukać, nie musisz ich tu wklejać ...

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, mirro napisał(a):

No właśnie. I dlatego jestem zły że Połowcy nie pozamykali Pisowców. Bo następcy Pełowców nie mieliby skrupułów z zamykaniem Pełowców. A ta że akurat Pisowcy byliby zamknięci jako pierwsi, no cóż -pech.

Ty kurcze mądre nawet to co napisałeś 😁Ale to tak mniej więcej działa...ręka rękę myje, tamci nie zamknęli pelowcow za wcześniejsze złodziejstwo ci pewnie nie pozamykają tamtych a później tych nie pozamykają następni

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie uciekam, po prostu szkoda mi czasu na takiego jak ty, jak będę chciał sobie poczytać pierdy rodem od Sakiewicza czy Karnowskich to wiem gdzie ich szukać, nie musisz ich tu wklejać ...

Wystarczy , że ta pani Magdalena Sobkowiak-Czarnecka która odpowiada za ten SAFE w polsce jest stypendystką niemieckiej fundacji German Marshall Fund (GMF 😂😂

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Wystarczy , że ta pani Magdalena Sobkowiak-Czarnecka która odpowiada za ten SAFE w polsce jest stypendystką niemieckiej fundacji German Marshall Fund (GMF 😂😂

A to przestępstwo?

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie uciekam, po prostu szkoda mi czasu na takiego jak ty, 

a, to dlatego w ciągu godziny zacytowałeś moje posty 5 razy 🤣🤣

jprd jaki głupek 🤣

Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

a, to dlatego w ciągu godziny zacytowałeś moje posty 5 razy 🤣🤣

jprd jaki głupek 🤣

Na prawdę, chcesz to sobie szukaj ... Każdy tu wie, jakie masz zdanie o rządzie Zjednoczonej Kurwicy i jak ich wychwalasz/wychwalałeś ... I nie będę teraz X czasu grzebał w twoich pierdach żeby znaleźć potrzebny cytat...

Opublikowano
5 minut temu, nie napisał(a):

zacytowałeś moje posty 5 razy 🤣🤣

Weź się za uczciwą pracę...

Teraz, racyl napisał(a):

A ile lat ma ta żona ?😄

A co to ma do rzeczy?

Dla mnie zawsze ... osiemnaście..🤭

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Weź się za uczciwą pracę...

A co to ma do rzeczy?

Dla mnie zawsze ... osiemnaście..🤭

Może stara d*pa jest i wszystko jej jedno 😄

Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

to jest gra a nie bajka 🤣

Czyli twoja ulubiona. Ale nie ważne jeśli Nawrocki zawetuje safe pisowi i jemu będzie trudno tłumaczyć potrzebę rozwijania nakładów na obronność wydatki na zbrojenia na poziomie 5 % i że Tusk tego nie robi,

Podobnie trudno będzie przed wyborami 2027 zablokować kwotę wolną od podatku 60 tys.