Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, dysydent napisał(a):

Maduro to tylko durna małpa którą złapano do klatki ale mózg wenezuelskiej junty umknął i wcale ta akcja nie była tak skuteczna jak się wydaje.
nawet nie ustalałem/zapamiętałem jak się ten doradca maduro nazywa ale pełno w necie to ....

a czy to nie ten doradca oddał Maduro ? Gdzieś czytałem żę ci co zgineli to byli ochraniarze z Kuby , zgineło 32 osoby z kuby 

32 Kubańczyków zginęło w uderzeniu USA na Wenezuelę - poinformował prezydent Kuby Miguel Diaz-Canel. Kubańscy oficerowie byli częścią zespołu ochraniającego prezydenta Nicolasa Maduro.

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
W dniu 4.01.2026 o 18:45, Krzysztof81 napisał(a):

Największa głupota jaka można być popełniana przez ludzi jeżdżących po mieście. Nakupowali i u mnie debile tych farmerskich samochodów z USA, teraz parkują po trawnikach, ch*j wie gdzie, straż miejska i policja ich gania a oni się tłumaczą że nie ma gdzie zaparkować bo samochód się nie mieści.

pare takich widuje w mieście to stoją przy firmach od detailingu , to ma bardziej wyglądać niż jeździć

W dniu 4.01.2026 o 18:36, Rowan napisał(a):

Mam kolege, który kupuje od dosc dawna tylko auta ze stanów, obecnie ma RAMa HEMI w gazie z 2019 albo 2020r😀

powiedz mu że konia wyścigowego sianem sie nie karmi 

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Powiedział Krzysiu, amerykański dupowłaz ... Niech sobie amerykańce zrobią porządek na swoich ulicach, z ćpunami nafaszerowanymi fentanylem ...

Odezwał się wypierdek bobkowy. 

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Zaliczone już codzienne ruchanie przez Trumpa czy dopiero czekasz w kolejce ...

Ruchanie to zaliczała twoja żona jak sprzedawałeś bób na targu.

Jaki ty żałosny jesteś to brak słów. Musiałem zniżyć się do twojego poziomu dna. Nawet nie potrafisz normalnie porozmawiać tylko zaczepki szukasz.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jaki ty żałosny jesteś to brak słów. Musiałem zniżyć się do twojego poziomu dna. Nawet nie potrafisz normalnie porozmawiać tylko zaczepki szukasz.

To ty zaliczasz poziom dna, widząc w tym debilu wysmarowanym samoopalaczem sojusznika i przyjaciela Polski ... On sojusznika i przyjaciela ma tylko tam, gdzie ktoś daje mu się wydymać na kasę ...

A najlepsza jest ta głupia gawiedź, która wierzy, że on tam coś osiągnął bo porwał tego Maduro, a tak na prawdę to nic nie osiągnął ... Zrobił tylko szopkę dla głupiej gawiedzi ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
21 minut temu, jarecki napisał(a):

32 Kubańczyków zginęło w uderzeniu USA na Wenezuelę - poinformował prezydent Kuby Miguel Diaz-Canel. Kubańscy oficerowie byli częścią zespołu ochraniającego prezydenta Nicolasa Maduro.

To jest najważniejsza wiadomość, która pokazuje jak wygląda struktura władzy w Wenezueli. Zanim USA wyczyści Wenezuelę z Kubańczyków, to chyba jeszcze trochę się zejdzie. 

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

To jest najważniejsza wiadomość, która pokazuje jak wygląda struktura władzy w Wenezueli. Zanim USA wyczyści Wenezuelę z Kubańczyków, to chyba jeszcze trochę się zejdzie. 

To pokazuje też jakie Maduro miał wsparcie i zaufanie wśród obywateli własnego kraju jak ochranaili go najemnicy z Kuby.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

To pokazuje też jakie Maduro miał wsparcie i zaufanie wśród obywateli 

To Ci papieże to już wcale poparcia nie mają xD Bo ich to ochraniają najemnicy od ponad 500 lat xD Przecież kiedyś państwo kościelne miało sporo mieszkańców, a jednak papieże się bali swoich obywateli i szwajcarów zatrudnili xD Już nie mówiąc o tym, że Watykan to najbardziej zmilitaryzowany kraj na świecie, około 10% mieszkańców to wojskowi xD 

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, mirro napisał(a):

kubańczyków? to pryszcz w porównaniu z samymi lokalsami którzy teraz tam w tej Wenezueli przecież nadal rządzą i w tej chwili właśnie jest nagonka w poszukiwaniu kto pomógł jankesom od wewnątrz. Przecież aparatczycy tej de facto junty mają i krew współobywateli na rękach, ucisk i złodziejstwo wręcz jawne i na pobłażliwość ewentualnych tam jankesów liczyć nie mogą i bez walki się nie poddadzą a Wenezuela to topograficznie i klimatycznie - wypisz wymaluj - drugi Wietnam gdzie większość terytorium to góry, tropikalna dżungla i to że Trumpowi się wydaje jako by coś w Wenezueli rozbroił i jeszcze się tym chełpi że coś tam uchwycił to niech się lepiej swojej łapie przyjrzy w której nie trzyma zapalnika a zawleczkę ;) :D 

tam numer "na bolka" jak w Polsce komuchom nie przejdzie 
jeśli ostatniego akapitu nie chwytasz to mogę rozwinąć ale może lepiej nie; na to wyjaśnienie nadejdzie stosowniejsza okazja

kilka dni temu napisałem pytanie - dlaczego tak późno? - w kwestii tej interwencji bo wysoce prawdopodobne że jest już za późno aby jankesi poradzili sobie w Wenezueli bodaj tak jak kiedyś w Wietnamie; to już nie tamte czasy i nie tamci jankesi a technologia? jakoś w Afganistanie nie pomogła
degeneracja posocjalistyczna pospólstwa tam też ma znaczenie i nawet pozorna jakaś stabilizacja szybko sama się zawali kiedy to pospólstwo zrozumie że trza pracować a nie ganiać się z pukawkami by jeden drugiemu co ukraść czy to majestacie władzy czy sile gangów

https://niezalezna.pl/media/histeria-po-wisie-sakiewicza-tusk-chyba-naprawde-uwierzyl-ze-ktos-go-wsadzi-do-helikopotera/560532

xD 
czyżby sam Tusk poczuwał się w głębi ducha że może i było by za co? :D 

popaprańce s.ają ogniem że aż służby meteo ocieplenie do plus piętnastu w przyszłym tygodniu prognozują ?  i to w samym środku stycznia; no taka anomalia musi mieć nadzwyczajne przyczyny xD 

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano

Jak trzeba mieć zryte łby żeby inerpretować i komentować wpisy Kamińskiego i Sakiewicza w  taki sposob jak robią to popaprańcy . Ale wpisy z polotem i fantazją zrobili , interpretacja dowolna 

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Jak trzeba mieć zryte łby żeby inerpretować i komentować wpisy Kamińskiego i Sakiewicza w  taki sposob jak robią to popaprańcy . Ale wpisy z polotem i fantazją zrobili , interpretacja dowolna 

Zrobili wpisy jak ostatnie debile ... I nie da się wytłumaczyć tych debili ...

Opublikowano

a wenezuela to pryszcz w porównaniu do tego co sie dzieje w Iranie , Putin już zabukował pokój w hotelu na prezydenta iranu .  Jak by tak ten  miał skorzystać ........... ?

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

a wenezuela to pryszcz w porównaniu do tego co sie dzieje w Iranie , Putin już zabukował pokój w hotelu na prezydenta iranu . 

Na jedną czy dwie doby ??? Bo raczej dłużej w tym hotelu nie posiedzi, bo przez okno wyleci xD 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Zrobili wpisy jak ostatnie debile

,, trzeba mieć fantazje '' Agrest z forum kiedys lubił zabawic sie słowami 

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Na jedną czy dwie doby ?

na całą rodzinę 🙃 , jak by ten prezydent spierdolił jednak z iranu to raczej nie USA a izrael i ich wywiad sie przyczynił ? 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, jarecki napisał(a):

,, trzeba mieć fantazje '' Agrest z forum kiedys lubił zabawic sie słowami 

Akurat te wpisy tych debili przekraczają smak fantazji ... Czy to w żarcie czy serio, nie wiem, nawoływanie obcego państwa do interwencji w naszym kraju w celu obalenia legalnie wybranej władzy dla mnie jest zdradą stanu i za takie coś powinna być czapa ... Może by jeden z drugim debilem pomyślał zanim coś takiego napisze ...

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, jarecki napisał(a):

, jak by ten prezydent spierdolił jednak z iranu to raczej nie USA a izrael i ich wywiad sie przyczynił ? 

w iranie jaki tam Izrael się przyczynił, same te popie.doleńce muzułmańskie u władzy do tego doprowadzają; poziom pobożności stał się tam nie do zniesienia tak jak kiedeyś bezbożności u sowietów i tu Izrael też niech uważa bo jadą w tym samym kierunku tylko może na nieco innych ... bożyszczach

wszystko ma swoje optima 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

nawoływanie obcego państwa do interwencji

jaja Sobie robisz ? Gdzie tam wpisie kamińskiego nawoływanie , być może rózne wpisy czytalismy ja ten "Zobacz Donaldzie Tusku, jak kończą dyktatorzy"

Opublikowano
Teraz, dysydent napisał(a):

w iranie jaki tam Izrael się przyczyni

o Panie , ktos musi nawoływać i siać ,, nienawiść '' do prezydenta i jestem pewień żę to wywiad izraela pomaga 

Opublikowano (edytowane)

jak by jakaś religijna sekta swoich sekciarzy przed prawdziwą Wiedzą nie chroniła a jakieś religijne bzdety we łby nie wbijała to gdy naczelny herszt twierdzi że jest rzecznikiem jakiegoś tam ichniego bałwana a tu ten bałwan nie chroni tego herszta przed produktami Wiedzy i jakieś z nie wiadomo skąd jankesy tłuką im tam najlepszych macherów od bomby atomowej to nawet najtępszy fanatyk  się zastanowi że jakoś ten bałwan ichni pewnie tak naprawdę to ma tego herszta w głębokiej skoro ... i skoro tego herszta nie broni to i ja nie mam co liczyć na allaszą kopułę i instynkt samozachowawczy musi zadziałać
dla tej ciemnoty świat się kończy tylko na ich najbliższym otoczeniu bo rzeczywiście poziom szkolnictwa w państwach wyznaniowych ma wartość ujemną; już lepiej by niczego tam nie uczyli niż to co tam "studiują"

a tak pobocznie to pokrzyżować światopoglądową Senyszyn z gospodarczym Mentzenem i mamy władcę idealnego na obecne czasy tylko trochę ryzyko że Xi Jinping wyjdzie bo trudno o kogoś trzeciego obecnie co by jeszcze demokraty domieszać temu "genotypowi"

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
14 minut temu, dysydent napisał(a):

i skoro tego herszta nie broni to i ja nie mam co liczyć na allaszą kopułę i instynkt samozachowawczy musi zadziałać

Żeby to było k**wa takie proste.🤣

• Thanks 1
Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Żeby to było k**wa takie proste.🤣

i nie jest ale tyle razy byłem już ebany za przydługie posty to upraszczam do minimum a resztę i tak se domyślicie sami; co z resztą widać na Twoim przykładzie skoro to napisałeś

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, dysydent napisał(a):

a tak pobocznie to pokrzyżować światopoglądową Senyszyn z gospodarczym Mentzenem i mamy władcę idealnego na obecne czasy tylko trochę ryzyko że Xi Jinping wyjdzie bo trudno o kogoś trzeciego obecnie co by jeszcze demokraty domieszać temu "genotypowi"

Aleeeeee o takim eksperymencie księga wspomina i przed nim ostrzega. Nawet niewierni film o tym nakręcili. Dali mu tytuł "Dziecko Rosemary"😂